Beko: Liefde-verpakking in dessin Chalk

16 januari 2017

NIJMEGEN - Na het succes van de chocolade-/koekdoosjes in dessin Chalk, introduceert Beko Verpakkingen nu Liefdes-doosjes in dessin Chalk. Dit keer met een speciale opdruk, maar natuurlijk ook met ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Succes

“Sinds de introductie vorig jaar zijn de Chalk-doosjes een doorslaand succes: origineel en uniek”, vertelt Ronald Pijl van Beko Verpakkingen. “Naast de vertrouwde Chalk-doosjes is het assortiment nu uitgebreid met Liefdes-doosjes in dessin Chalk, ook deze keer met een speciale bijgeleverde stift zodat u, of uw klant, zelf een boodschap kan aanbrengen.”

  • Gelegenheden
  • De doosjes zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag en Vaderdag, maar ook om indruk te maken op iemand die je lief is. “Bakkers zijn erg enthousiast en de doosjes liggen ook nu al in de bakkerij”,  weet Pijl. “Eigenlijk is er geen gelegenheid voor nodig om dit doosje in uw bakkerij te leggen. Met een persoonlijke tekst, spreuk, wens of kindertekening valt dit doosje met lekkers toch altijd in de smaak?”

Stift

De Liefdes-doosjes in dessin Chalk zijn per 100 stuks verkrijgbaar in twee formaten vanaf € 0,39 per stuk, inclusief stift. Meer informatie: www.beko-verpakkingen.nl/nieuwsoverzicht.

Altijd op de hoogte blijven?