De focaccia is een veelzijdig product waarmee de bakker goed kan inspelen op nieuwe consumenten gewoontes. Daarom presenteert Beko de focaccia bundel. Deze bundel bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak kan de bakker eindeloos variëren.

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Een focaccia is luchtig, zacht, plat en olieachtig. Het is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Het is een alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden. "De eeuwenoude lekkernij hebben we vertaald naar hedendaagse recepten waarmee je je klanten het hele jaar door kunt verrassen!", vertelt Michel Schröder, baktechnisch adviseur van Beko Groothandel.

Beko geeft alvast een voorproefje met het recept focaccia creamy blueberry. De complete bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix. 

Altijd op de hoogte blijven?