Beko lanceert de focaccia bundel

Beko foccacia bundel

De focaccia is een veelzijdig product waarmee de bakker goed kan inspelen op nieuwe consumenten gewoontes. Daarom presenteert Beko de focaccia bundel. Deze bundel bevat 21 recepten, van zoet tot hartig en van basic tot exclusief. Door te spelen met formaat, vorm en smaak kan de bakker eindeloos variëren.

Het traditionele ontbijt, lunch en diner verliezen steeds meer aan populariteit. De consument wordt flexibeler en individualistischer, waardoor men overstapt op meerdere eetmomenten per dag. We beslissen zelf wat we eten, waar we eten en wanneer we eten. Met de focaccia kan de bakker hier goed op inspelen.

Een focaccia is luchtig, zacht, plat en olieachtig. Het is een ovengebakken brood gemaakt van een simpel deeg bestaande uit bloem, olie en water. Het is een alternatief voor standaard brood en kan op elk moment van de dag gegeten worden. "De eeuwenoude lekkernij hebben we vertaald naar hedendaagse recepten waarmee je je klanten het hele jaar door kunt verrassen!", vertelt Michel Schröder, baktechnisch adviseur van Beko Groothandel.

Beko geeft alvast een voorproefje met het recept focaccia creamy blueberry. De complete bundel is te verkrijgen bij afname van een zak focaccia bloem in combinatie met een doos verpakkingen of een groentemix. 

Lees ook
‘De manier van werken ligt me wel, ik ben het gewend’

‘De manier van werken ligt me wel, ik ben het gewend’

Loes Mulders (21) heeft net haar opleiding patisserie afgerond in Eindhoven. Ze wil verder in de voeding en gaat na een tussenjaar voedingstechnologie studeren met als doel uiteindelijk weer in te stromen in het bakkersvak. “Met de kennis uit die wereld kan ik misschien dingen bedenken die nog niet eerder zijn bedacht.”

Nederlanders eten meer brood

Nederlanders eten meer brood

Voor het eerst in 10 jaar eten Nederlanders weer meer brood, Dat blijkt uit actuele cijfers van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). In de eerste helft van 2019 laat een stijging van 3,5 procent in het volume van brood zien ten opzichte van dezelfde periode in 2018.

Eenvoudige maatregelen kunnen energiekosten bij bakkers fors verlagen

Eenvoudige maatregelen kunnen energiekosten bij bakkers fors verlagen

De energierekening is de afgelopen jaren fors hoger geworden. Dat geldt niet alleen voor reguliere huishoudens, maar ook voor bakkers die als zakelijke klant stroom en gas afnemen bij een energiebedrijf. Afhankelijk van de grootte van de bakkerij is er sprake van prijsstijgingen die variëren van enkele tientjes tot vele honderden euro’s.

Broodbakker omgeving Hardenberg

Broodbakker omgeving Hardenberg

Voor deze klant in de omgeving van Hardenberg zijn we per direct op zoek naar een broodbakker die zelfstandig kan draaien. De werktijden zijn zowel in de nacht als...

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

Teamleider industriele bakkerij omgeving Amersfoort

In deze meewerkende functie geef je leiding aan maximaal 8 productiemedewerkers en leg je verantwoording af aan de shiftmanager. Je levert een actieve bijdrage aan...

Zelfstandig werkend broodbakker

Zelfstandig werkend broodbakker

Heb jij een passie voor alles wat met broodbakken te maken heeft? Beginnen jouw handen te jeuken bij alleen al het zien van verse producten waar je iets lekkers...