Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba lanceren Jofel-brood

28 mei 2019

Na vijf jaar oogstbrood vinden Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba het tijd voor iets nieuws: Jofel brood. Dit nieuwe verkoopconcept, 'Gezond en veilig naar school, da’s Jofel!', is gericht op kinderen van alle leeftijden, een gezond ontbijt en veilig naar school.

In september starten alle scholen weer. Dus dat betekent op tijd op en een gezond ontbijt. Jofel brood past daar helemaal bij. Brood is natuurlijk een bron van de dagelijkse benodigde vitamines en mineralen en onderdeel van de Schijf van Vijf. 

Jofel brood is een meergranenbrood op basis van tarwebloem, tarwezemelen en tarwekiemen. Daarnaast bevat dit brood gepofte maïsbolletjes, havervlokken en rijstvlokken. Om het brood extra 'bite' en smaak te geven is er een kleine hoeveelheid lijnzaad en zonnebloempitten aan toegevoegd.

Promotie

Ook begint het in september langzamerhand donkerder te worden. Een goede fietsverlichting is daarom essentieel. Daarom komen Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba met een actie waarbij klanten in de maand september voor ventiellampjes kunnen sparen. Bij aankoop van drie Jofel broden ontvangt de klant een gratis set lampjes. 

Daarnaast komt er een animatie van de boterham die de bakker op zowel sociale media kanalen als via narrowcasting in de winkel gebruiken. Ook wordt het concept ondersteund met een promotiemateriaalpakket met posters, recepten, informatie voor winkelpersoneel, spaarkaarten en 45 sets lampjes.

Altijd op de hoogte blijven?