Beko presenteert zich tijdens de Horecava

Beko Horecava

Op de Horecava is Beko een van de vele exposanten. In de RAI te Amsterdam van 8 t/m 11 januari staat de stand (nr. 03.304) van Beko Techniek in Hal 3 (Grootkeuken) en Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International in een gezamenlijke stand (nr. 12.615 ) in Hal 12 (Koffie, Thee en Cacao & Bakkerij). In de stands van Beko ontmoet horeca het ambacht.

Beko Advies

Tijdens de Horecava introduceert Beko Advies de nieuwe dienst Mystery Shopping daghoreca voor ontbijtrestaurants, bakerycafé’s, lunchrooms en croissanterieën. Hiermee krijgt u een goed beeld van verbetermogelijkheden in uw onderneming, klantbeleving en de prestatie van uw medewerkers. Praktische handvatten om maximaal kansen te benutten. Daarnaast is Beko Advies hét vertrouwde adres voor het behalen van uw basis- of herhalingscursus Bedrijfshulpverlening BHV.

Beko Groothandel

Beko Groothandel biedt een breed en diep assortiment, van grondstoffen en halffabricaten tot gekoelde en vriesproducten. Tijdens de Horecava gaat baktechnisch adviseur, Michel Schröder aan de slag met getoerd gerezen deeg, waarmee hij de bite-size producten maakt. Michel werkt met kant-en-klare deegplakken, die hij knoopt, vlecht of vouwt, met een zoete of hartige vulling. Naast bite-size producten laat Michel ook de Croisti zien, de ultieme Franse verwennerij, de croissant, en de immens populaire tosti vinden elkaar.

Beko Techniek

Beko Techniek exposeert tijdens de Horecava mengers en mixers van Varimixer (voorheen Bear): de Teddy 5 liter, een RN tafelmodel voor 10 of 20 liter en een vloermodel AR voor 40 liter. Ook toont Beko uit het assortiment Mussana slagroommachines de doseermachine Pony voor 2 liter slagroom, al dan niet bag-in-box. Ook de foodprinter Focus, waarmee gemakkelijk en snel persoonlijke 3D-creaties kunnen worden gemaakt, is aanwezig. Daarnaast is er een selectie van bakplaten, bakroosters en een platenwagen die multi-inzetbaar is binnen Horecabedrijven. De Horecava-actiefolder staat op de website van Beko Techniek.

Beko Verpakkingen

Tijdens de Horecava toont Beko Verpakkingen neutrale en gepersonaliseerde koffiebekers. De nieuwe neutrale koffiebekers zijn gemaakt van suikerrietpapier en PLA, zijn volledig composteerbaar en voldoen aan de EN-norm. De gepersonaliseerde koffiebekers zijn verkrijgbaar in kleine aantallen en kunnen voorzien worden van eigen naam. Ook levert Beko Verpakkingen ook deksels, roerstaafjes en servetten.

Daarnaast presenteert Beko Verpakkingen mini bakvormen waarin zoete of hartige producten gebakken kunnen worden. Nieuw in het assortiment zijn cateringdozen en cateringschalen voor verschillende gelegenheden en momenten zoals lunch, hapjes en tapas en koude & warme buffetten. Deze zijn verkrijgbaar met een neutrale bedrukking of klantspecifiek en met of zonder venster.

Stolp International

Stolp International importeert zuidvruchten, tomaten, noten, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten. Tijdens de Horecava presenteert Stolp International de beste kwaliteit naturel noten, verpakt in handige hersluitbare emmers.

Lees ook
Bereid u voor op decemberdrukte

Bereid u voor op decemberdrukte

De drukke decembermaand komt eraan en het coronavirus is de deur nog niet uit. Er gelden nog steeds allerlei beperkende maatregelen, die naar verwachting ook eind 2020 nog wel zullen gelden. Je hoeft geen glazen bol te hebben om te kunnen bedenken dat het een bijzondere en nog drukkere decembermaand zal worden dan altijd al het geval is.

Een machine vindt geen betere machine uit

Een machine vindt geen betere machine uit

Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag op bezoek ga bij machinefabrikanten en eindeloos kan kijken naar filmpjes van ingenieuze bakkerijmachines. Dat ik het leuk vind om in een bakkerij te kijken wat er slimmer, handiger, of beter kan en dat ik er blij van word als er weer een nieuwbouwproject ‘bakkerij’ op mijn pad komt.

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

De Beko Speculaaskeuringen gaan door. Beko wil ook in dit ‘Corona-jaar’ bakkers en banketbakkers de kans geven om hun speculaas te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury. De uitslag van de keuringen geeft immers een enorme boost aan speculaasverkopen bij ambachtelijke bedrijven.

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...

Broodbakker omgeving Zwolle

Broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen? In verband met een vrijgekomen positie zoeken wij een broodbakker voor deze bakkerij. Omdat er ruimte is voor verdere opleiding is jarenlange ervaring...