Beko presenteert zich tijdens de Horecava

2 januari 2018

Op de Horecava is Beko een van de vele exposanten. In de RAI te Amsterdam van 8 t/m 11 januari staat de stand (nr. 03.304) van Beko Techniek in Hal 3 (Grootkeuken) en Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International in een gezamenlijke stand (nr. 12.615 ) in Hal 12 (Koffie, Thee en Cacao & Bakkerij). In de stands van Beko ontmoet horeca het ambacht.

Beko Advies

Tijdens de Horecava introduceert Beko Advies de nieuwe dienst Mystery Shopping daghoreca voor ontbijtrestaurants, bakerycafé’s, lunchrooms en croissanterieën. Hiermee krijgt u een goed beeld van verbetermogelijkheden in uw onderneming, klantbeleving en de prestatie van uw medewerkers. Praktische handvatten om maximaal kansen te benutten. Daarnaast is Beko Advies hét vertrouwde adres voor het behalen van uw basis- of herhalingscursus Bedrijfshulpverlening BHV.

Beko Groothandel

Beko Groothandel biedt een breed en diep assortiment, van grondstoffen en halffabricaten tot gekoelde en vriesproducten. Tijdens de Horecava gaat baktechnisch adviseur, Michel Schröder aan de slag met getoerd gerezen deeg, waarmee hij de bite-size producten maakt. Michel werkt met kant-en-klare deegplakken, die hij knoopt, vlecht of vouwt, met een zoete of hartige vulling. Naast bite-size producten laat Michel ook de Croisti zien, de ultieme Franse verwennerij, de croissant, en de immens populaire tosti vinden elkaar.

Beko Techniek

Beko Techniek exposeert tijdens de Horecava mengers en mixers van Varimixer (voorheen Bear): de Teddy 5 liter, een RN tafelmodel voor 10 of 20 liter en een vloermodel AR voor 40 liter. Ook toont Beko uit het assortiment Mussana slagroommachines de doseermachine Pony voor 2 liter slagroom, al dan niet bag-in-box. Ook de foodprinter Focus, waarmee gemakkelijk en snel persoonlijke 3D-creaties kunnen worden gemaakt, is aanwezig. Daarnaast is er een selectie van bakplaten, bakroosters en een platenwagen die multi-inzetbaar is binnen Horecabedrijven. De Horecava-actiefolder staat op de website van Beko Techniek.

Beko Verpakkingen

Tijdens de Horecava toont Beko Verpakkingen neutrale en gepersonaliseerde koffiebekers. De nieuwe neutrale koffiebekers zijn gemaakt van suikerrietpapier en PLA, zijn volledig composteerbaar en voldoen aan de EN-norm. De gepersonaliseerde koffiebekers zijn verkrijgbaar in kleine aantallen en kunnen voorzien worden van eigen naam. Ook levert Beko Verpakkingen ook deksels, roerstaafjes en servetten.

Daarnaast presenteert Beko Verpakkingen mini bakvormen waarin zoete of hartige producten gebakken kunnen worden. Nieuw in het assortiment zijn cateringdozen en cateringschalen voor verschillende gelegenheden en momenten zoals lunch, hapjes en tapas en koude & warme buffetten. Deze zijn verkrijgbaar met een neutrale bedrukking of klantspecifiek en met of zonder venster.

Stolp International

Stolp International importeert zuidvruchten, tomaten, noten, kokos en andere tropische kwaliteitsingrediënten. Tijdens de Horecava presenteert Stolp International de beste kwaliteit naturel noten, verpakt in handige hersluitbare emmers.

Altijd op de hoogte blijven?