Beko Advies lanceert nieuwe website

thumbnail_website Beko Advies

VEGHEL - Beko Advies heeft een nieuwe website. Op de nieuwe site worden de activiteiten, adviestrajecten en bedrijfsvergelijkingen van Beko Advies, het bedrijfseconomisch kenniscentrum van de Nederlandse bakkerijsector  overzichtelijk weergegeven. De ‘look and feel’ van de nieuwe site van Beko Advies is aangepast aan de huisstijl van Beko Coöperatie. De website is responsive, en dus geschikt voor mobiel of tablet.

Snel en gemakkelijk

De website is zo opgebouwd dat klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. De verschillende diensten en de bedrijfsgegevens van Beko Advies zijn handig gebundeld onder 6 ‘knoppen’: Managementdashboard, Advies, Trainingen, Studiegroepen, Over Beko Advies en Contact. Op elke onderliggende pagina aan de linkerkant is een zogenaamd snelmenu te vinden met relevante en specifieke onderwerpen of links naar andere websites of aanvullende onderwerpen elders op de site.

Lees ook

Zwijgen is zilver, communiceren is goud

Nog aan het bijkomen van de pandemie en ineens is daar het conflict tussen Rusland en Oekraïne, dat niet alleen dichtbij in kilometers is, maar ook door sociale media: een eindeloze stroom aan informatie waarbij we echt nieuws van fake nieuws moeten onderscheiden.

De kracht van intuïtie

De kracht van intuïtie

Je onderbuikgevoel maakt dat je soms al een antwoord weet, zonder dat je goed over een bepaalde situatie hebt nagedacht. Beschouw je intuïtie als een cadeau, maar maak er verstandig gebruik van.

Met de voet op de rem

Met de voet op de rem

De drijvende kracht achter de Nederlandse economie is het midden- en kleinbedrijf. En toch gaat er in politiek en pers onevenredig veel aandacht uit naar de grotere ondernemingen. Terwijl juist ook kleinere ondernemingen economisch van belang zijn en voor samenhang in de maatschappij zorgen.