Beko Advies lanceert nieuwe website

thumbnail_website Beko Advies

VEGHEL - Beko Advies heeft een nieuwe website. Op de nieuwe site worden de activiteiten, adviestrajecten en bedrijfsvergelijkingen van Beko Advies, het bedrijfseconomisch kenniscentrum van de Nederlandse bakkerijsector  overzichtelijk weergegeven. De ‘look and feel’ van de nieuwe site van Beko Advies is aangepast aan de huisstijl van Beko Coöperatie. De website is responsive, en dus geschikt voor mobiel of tablet.

Snel en gemakkelijk

De website is zo opgebouwd dat klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. De verschillende diensten en de bedrijfsgegevens van Beko Advies zijn handig gebundeld onder 6 ‘knoppen’: Managementdashboard, Advies, Trainingen, Studiegroepen, Over Beko Advies en Contact. Op elke onderliggende pagina aan de linkerkant is een zogenaamd snelmenu te vinden met relevante en specifieke onderwerpen of links naar andere websites of aanvullende onderwerpen elders op de site.

Lees ook
Bereid u voor op decemberdrukte

Bereid u voor op decemberdrukte

De drukke decembermaand komt eraan en het coronavirus is de deur nog niet uit. Er gelden nog steeds allerlei beperkende maatregelen, die naar verwachting ook eind 2020 nog wel zullen gelden. Je hoeft geen glazen bol te hebben om te kunnen bedenken dat het een bijzondere en nog drukkere decembermaand zal worden dan altijd al het geval is.

Een machine vindt geen betere machine uit

Een machine vindt geen betere machine uit

Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag op bezoek ga bij machinefabrikanten en eindeloos kan kijken naar filmpjes van ingenieuze bakkerijmachines. Dat ik het leuk vind om in een bakkerij te kijken wat er slimmer, handiger, of beter kan en dat ik er blij van word als er weer een nieuwbouwproject ‘bakkerij’ op mijn pad komt.

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

Bakkers kunnen zich inschrijven voor de Beko Speculaaskeuringen

De Beko Speculaaskeuringen gaan door. Beko wil ook in dit ‘Corona-jaar’ bakkers en banketbakkers de kans geven om hun speculaas te laten beoordelen door een vak- en consumentenjury. De uitslag van de keuringen geeft immers een enorme boost aan speculaasverkopen bij ambachtelijke bedrijven.

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...