Beko Advies – Bakkersvak 2017

BA winkel

ROSMALEN - Beko Advies is aanwezig op Bakkersvak 2017 in stand C1022. "Beko Advies is dé specialist voor de Nederlandse ambachtelijke bakkerij. Van assortiment en promotie tot personeel en organisatie: er is altijd ruimte voor verbetering. Beko Advies helpt u kansen te benutten. Zij geven bedrijfseconomische, vaktechnische en commerciële adviezen. Met heldere analyses en praktische handvatten. Hun advies is persoonlijk maatwerk. Zij gaan uit van ú als ondernemer, uw specifieke bedrijfssituatie en uw lokale marktgebied. Zij hebben maar één doel: maximaal resultaat voor u. Alles om uw doelen te bereiken en uw bedrijf commercieel slagvaardiger te maken. Bij Beko Advies is alles persoonlijk maatwerk", aldus Beko Advies

Bedrijfsoverdracht

Wie een bakkersbedrijf wil aan- of verkopen gaat niet over één nacht ijs. Er komt veel bij kijken. Elk bakkersbedrijf is uniek. De aan- en verkoop, of de overdracht ervan dus ook. De specialisten van Beko Advies kunnen u gedurende het gehele traject bijstaan met waardevolle adviezen. U ziet geen kans over het hoofd en maakt weloverwogen keuzes. Uiteraard gaan zij met alle vertrouwelijke gegevens uiterst zorgvuldig om. Desgewenst stellen zij een geheimhoudingsverklaring op. Hun persoonlijke, totale ondersteuning maakt de kans op een geslaagde transactie zo groot mogelijk.

Gratis advies

Omdat ondernemers nooit te vroeg kunnen beginnen met bedrijfsoverdracht kunnen zij zich tijdens Bakkersvak aanmelden en ontvangen dan de eerste twee uur advies, op het gebied van verkoopbaarheid van hun bedrijf, helemaal gratis!

Lees ook

Zwijgen is zilver, communiceren is goud

Nog aan het bijkomen van de pandemie en ineens is daar het conflict tussen Rusland en Oekraïne, dat niet alleen dichtbij in kilometers is, maar ook door sociale media: een eindeloze stroom aan informatie waarbij we echt nieuws van fake nieuws moeten onderscheiden.

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Het Dutch Pastry Team organiseert op 7 maart 2022 de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland. Dit jaar zijn de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland voor iedereen online te volgen via een YouTube livestream. Net als op Bakkersvak vormen de showstukken weer één van de hoogtepunten. “Het is een visueel spektakel van vakmanschap, creativiteit...

De kracht van intuïtie

De kracht van intuïtie

Je onderbuikgevoel maakt dat je soms al een antwoord weet, zonder dat je goed over een bepaalde situatie hebt nagedacht. Beschouw je intuïtie als een cadeau, maar maak er verstandig gebruik van.