Bedrijven geselecteerd voor Bakkerij Leerbedrijf 2013

bakkers leerbedrijf

De commissie verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij heeft elf leerbedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij.

De elf geselecteerde bedrijven zijn: Bakkerij van de Bogaert en Zn, Bakkerij De Korenaar VOF, Bakkerij J Swaanen en Zn, Banketbakkerij Lamers, Chocolaterie van Dam VOF, Echte Bakker Jan Meen, Echte Bakker van Meijel, Meesterbakker Roodenrijs, Bakkerij Verba, Bakkertje Deeg VOF en Bakkerij Lanskroon.

Deze bedrijven worden in januari 2013 tijdens een audit op basis van diverse criteria beoordeeld. Daarbij wordt gelet op de onderdelen: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Ook worden de praktijkbegeleider, de leerling en het ROC gevraagd om hun visie op het leerbedrijf.

Nominatie

Eind januari 2013 nomineert de commissie drie leerbedrijven voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij. Half maart 2013 mogen de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie. De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij’ wordt op woensdag 25 april 2012 tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen bekendgemaakt.

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van Kenwerk en sociale partners NBOV, NVB, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten.

 
Dossiers
Lees ook
Bakkerijwereld succesvol door social media

Bakkerijwereld succesvol door social media

Vijf jaar geleden richtte Jan Snippenberg Bakkerijwereld, een bedrijf dat zich specialiseert in de in- en verkoop van bakkerijmachines, op. Door creatieve marketing en handig gebruik van sociale media werd Bakkerijwereld een succes.

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument.

De tijd verstrijken voor een goede staaf

De tijd verstrijken voor een goede staaf

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet hij niet altijd goed gaan?

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...