Bedrijven geselecteerd voor Bakkerij Leerbedrijf 2013

bakkers leerbedrijf

De commissie verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij heeft elf leerbedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij.

De elf geselecteerde bedrijven zijn: Bakkerij van de Bogaert en Zn, Bakkerij De Korenaar VOF, Bakkerij J Swaanen en Zn, Banketbakkerij Lamers, Chocolaterie van Dam VOF, Echte Bakker Jan Meen, Echte Bakker van Meijel, Meesterbakker Roodenrijs, Bakkerij Verba, Bakkertje Deeg VOF en Bakkerij Lanskroon.

Deze bedrijven worden in januari 2013 tijdens een audit op basis van diverse criteria beoordeeld. Daarbij wordt gelet op de onderdelen: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Ook worden de praktijkbegeleider, de leerling en het ROC gevraagd om hun visie op het leerbedrijf.

Nominatie

Eind januari 2013 nomineert de commissie drie leerbedrijven voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij. Half maart 2013 mogen de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie. De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij’ wordt op woensdag 25 april 2012 tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen bekendgemaakt.

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van Kenwerk en sociale partners NBOV, NVB, CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten.

 
Dossiers
Lees ook
De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument.

De tijd verstrijken voor een goede staaf

De tijd verstrijken voor een goede staaf

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet hij niet altijd goed gaan?

Morssink de bakker gaat nieuwe winkel openen

Morssink de bakker gaat nieuwe winkel openen

Richard en Henriëtte Morssink van de gelijknamige bakkerij in Helmond gaan op korte termijn een nieuwe winkel openen. De exacte locatie houden de Helmondse ondernemers nog even geheim, maar het wordt een centrale locatie waar heel Helmond van kan meegenieten.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...