Bas Post is vanaf dit jaar de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus. Hij neemt na drie jaar het stokje over van Tamara Hoogerwaard van wie de termijn afloopt. Bakery Nexus is een onafhankelijke vereniging die bestaat uit jonge leden die werken in de (inter)nationale bakkerijbranche.

Bas is werkzaam als Area Sales Manager Asia bij Sonneveld Group B.V. Na bijna vier jaar lid te zijn van Bakery Nexus wil hij nu meer gaan betekenen voor de leden en voor de branche: “Ik heb de afgelopen jaren veel gekregen vanuit Nexus, nu is het tijd om wat terug te doen. Dit gevoel ontstond mede door de Travel van afgelopen november. Naast dat het natuurlijk ontzettend gezellig was om elkaar weer eens fysiek te zien leer je tijdens de gesprekken ook veel van elkaar. Met name de verhalen van leden die door slimme veranderingen goede bedrijfsresultaten weten te behalen in deze lastige Coronatijd blijven mij het meest bij. Die weerbaarheid en het ‘out of the box’ denken zijn een echte Nexus mentaliteit. Iets wat ik de komende jaren meer hoop te implementeren in de branche.”

Anke Daling

Behalve een nieuwe voorzitter is ook Anke Daling toegetreden tot het bestuur als algemeen lid ter vervanging van Marco Lenes. Anke werkt op de marketingafdeling bij Beko Groothandel. Ook zij besluit na een aantal jaar lid te zijn van Bakery Nexus nu haar steentje bij te dragen aan het bestuur: “Bakery Nexus is een inspirerende jonge netwerkgroep om enthousiast van te worden. Een groep die continu bezig is om de branche te prikkelen. Daarnaast zie ik Nexus en ook de bestuursfunctie als een mooie kans om mezelf uit te dagen, te ontwikkelen en buiten mijn comfort zone te stappen.”

Nieuwjaarsborrel 2022 Digitaal

Bakery Nexus organiseert sinds 2018 de Nieuwjaarsborrel in de sector. “Een jaarlijks terugkerend event waar we proosten op het nieuwe jaar, elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en genieten van een mooi programma met lekker eten”, aldus Bakery Nexus. Dit jaar is er, door de Covid-19 maatregelen, gekozen voor een kleinschalig en digitaal Nieuwjaarsevent alleen voor leden.

 

Altijd op de hoogte blijven?