Bas Gommans en Herman Schepers winnen De Echte Bakker DesemAwards 2022

19 mei 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Bas Gommans wint de eerste prijs met zijn desembrood. Foto: Echte Bakkersgilde.

Echte Bakkers Bas Gommans en Herman Schepers zijn de winnaars van de jaarlijkse desembroodkeuring van het Echte Bakkersgilde, die dinsdag 17 mei plaatsvond. Gommans behaalde de eerste prijs met zijn ongevulde desembrood en Herman Schepers won in de categorie gevuld desembrood.

Er werden 41 desembroden ingezonden voor de keuring. Juryleden Marco van Scheijndel (technisch adviseur van GildePartner Puratos) en Maurits de Greef (keermester en lid van het Boulangerie Team) keurden de broden en maakte de winnaars bekend tijdens de afsluitende borrel van de ledenbijeenkomst. De Desembroodkeuring werd voor de zevende keer georganiseerd.

Bas Gommans behaalde niet alleen de eerste plaats in de categorie ongevuld, maar eindigde ook op de tweede plaats in de categorie gevuld desembrood met een brood met dadel, vijgen, gebrande walnoten en rozijnen. De winnaars ontvingen meerdere promotiematerialen vanuit het Echte Bakkersgilde, De DesemAward vanuit GildePartner Puratos inclusief een bijbehorende grondstoffen cheque. Hiermee kunnen ze hun desembroden nog meer onder de aandacht brengen.

1e prijs gevuld desembrood 2022 Herman Schepers behaalt de eerste prijs met zijn gevuld desembrood. Foto: Echte Bakkersgilde 

Altijd op de hoogte blijven?