Banketbakkerij Prins verkoopt 'vuurwerk'

5 januari 2021

Ondanks het verbod lag er bij Banketbakkerij Prins aan het Scheldeplein te Alblasserdam tijdens de jaarwisseling gewoon 'vuurwerk' in de etalage. De bakker pakte uit met vuurwerkgebak en trok klanten met een groot bord met de tekst 'Vuurwerkverkoop gestart'.

Het grote bord trok volgens eigenaar Edwin Prins nieuwsgierige consumenten over de drempel en toverde bij het zien van het vuurwerkgebak een glimlach op hun gezicht. "In dit Corona-tijdperk moet je als ondernemer extra creatief zijn en roeien met de riemen die je hebt", zegt Prins. Om dit jaar, ondanks het vuurwerkverbod, toch knallend af te sluiten besloot de creatieve Prins aan zijn beroemde oliebollen en appelbeignets ook drie speciale vuurwerkgebakjes toe te voegen.

“We staan in de omgeving bekend als dé creatieve banketbakker en omdat we weten dat sommigen graag hadden genoten van het siervuurwerk tijdens de jaarwisseling, brengen we de consument dit jaar knallers in gebaksvorm aan”, besluit Edwin Prins. Banketbakker Prins mocht dit ‘vuurwerk’ zonder vergunning verkopen en bij het genieten van dit product was geen veiligheidsbril verplicht.

 

Altijd op de hoogte blijven?