Baktotaal Bouwhuis en Bakels introduceren Happy Brownie-concept

Happy brownie_Bakels

 

Baktotaal Bouwhuis en Bakels Senior N.V. brengen samen Happy Brownie op de markt. Een verkoopconcept met veel kansen voor de bakker. Met het Happy Brownie concept heeft de bakker altijd iets opvallends en feestelijks in zijn winkel. Er zijn veertien verschillende afwerkingsvormen.

Bakkers kunnen variëren met diverse afwerkingsvormen, maar kunnen ze ook allemaal tegelijk aanbieden. Het voordeel van bestellen bij Baktotaal Bouwhuis is dat alle decoraties in kleine verpakkingen besteld kunnen worden. Loopt een soort niet en dan zit de bakker niet gelijk met een hele grote doos die niet gebruikt wordt.

 Trend

De Happy Brownies passen volledig in de huidige trend. Consumenten willen nog steeds genieten maar wel graag kleinere porties. Zowel Baktotaal Bouwhuis en Bakels zien al geruime tijd een opwaartse trend in de afzet van American Browniemix. Ook helemaal van deze tijd: De Happy Brownies passen allemaal in een brievenbusdoosje dus kunnen ook als kado verstuurd worden!

Promotie

Voor bakkers die dat wensen zijn gratis promotiemiddelen beschikbaar. Een kartonnen A5-toonbankstandaard en wobbler voor de gebaksvitrine. Maar ook een digitale animatie voor op de winkelschermen of social media kanalen.

Meer informatie en bestellen

Download hier de volledige brochure:
Bestellen kan o.a. door een speciaal bestelformulier te downloaden.

Wilt u één of meerdere producten direct bestellen of graag meer info?
Dat kan: Stuur een Whatsapp naar: 06-20363363

Lees ook
PIVA trakteert verpleegkundigen op 'Nursing Brownies'

PIVA trakteert verpleegkundigen op 'Nursing Brownies'

Leerlingen van de Antwerpse bakkersopleiding van PIVA ontwierpen een speciaal gebakje voor het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). Op 12 mei, de Dag van de Verpleegkunde, overhandigde gedeputeerde Luk Lemmens samen met enkele leerkrachten en leerlingen 1.200 ‘Nursing Brownies’ aan de verpleegkundigen van het UZA.

Bakels-Senior presenteert Puur Korenbrood

Bakels-Senior presenteert Puur Korenbrood

Puur Korenbrood van Bakels-Senior is vegan, brood zonder gist en tarwe en zonder toevoegingen. Daarnaast is het een bron van natuurlijke proteïnen, zeer éénvoudig te maken, en binnen anderhalf uur klaar. Door de aanwezigheid van volkoren spelt zuurdeeg is het super lekker. Recept Ingrediënten Bakels Puur Koren Broodmix 1.000...

Geen Nederlands patent meer op Ethiopisch teff-graan

Geen Nederlands patent meer op Ethiopisch teff-graan

Er rust niet langer een Nederlands patent op het Ethiopische oergraan Teff. De Haagse rechtbank verklaarde de patenten van Ancientgrain nietig. De termijn voor het hoger beroep is inmiddels verlopen en dat betekent dat Bakels Senior verder kan met de ontwikkeling van producten met teff. Teff is een unieke graansoort uit Ethiopië. Het graan heeft...