Baktotaal Bouwhuis en Bakels introduceren Happy Brownie-concept

20 april 2021

 

Baktotaal Bouwhuis en Bakels Senior N.V. brengen samen Happy Brownie op de markt. Een verkoopconcept met veel kansen voor de bakker. Met het Happy Brownie concept heeft de bakker altijd iets opvallends en feestelijks in zijn winkel. Er zijn veertien verschillende afwerkingsvormen.

Bakkers kunnen variëren met diverse afwerkingsvormen, maar kunnen ze ook allemaal tegelijk aanbieden. Het voordeel van bestellen bij Baktotaal Bouwhuis is dat alle decoraties in kleine verpakkingen besteld kunnen worden. Loopt een soort niet en dan zit de bakker niet gelijk met een hele grote doos die niet gebruikt wordt.

 Trend

De Happy Brownies passen volledig in de huidige trend. Consumenten willen nog steeds genieten maar wel graag kleinere porties. Zowel Baktotaal Bouwhuis en Bakels zien al geruime tijd een opwaartse trend in de afzet van American Browniemix. Ook helemaal van deze tijd: De Happy Brownies passen allemaal in een brievenbusdoosje dus kunnen ook als kado verstuurd worden!

Promotie

Voor bakkers die dat wensen zijn gratis promotiemiddelen beschikbaar. Een kartonnen A5-toonbankstandaard en wobbler voor de gebaksvitrine. Maar ook een digitale animatie voor op de winkelschermen of social media kanalen.

Meer informatie en bestellen

Download hier de volledige brochure:
Bestellen kan o.a. door een speciaal bestelformulier te downloaden.

Wilt u één of meerdere producten direct bestellen of graag meer info?
Dat kan: Stuur een Whatsapp naar: 06-20363363

Altijd op de hoogte blijven?