Bakkersvak verhuist in 2018 naar Gorinchem

19 januari 2017

ROSMALEN – De vakbeurs Bakkersvak wordt vanaf 2018 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Dat laat Easyfairs, de organisator van Bakkersvak, weten. De nationale bakkerijbeurs vindt sinds 2011 in plaats in het Autotron in Rosmalen. Deze locatie moet worden gehuurd en is eigenlijk te klein geworden. Bovendien is Easyfairs sinds kort eigenaar geworden van de Evenementenhallen in Gorinchem, Hardenberg en Venray. Gorinchem ligt centraal en alle standhouders – ruim 170 in totaal – kunnen in één hal worden ondergebracht.

Plannen

Bij de kick-off deze week van Bakkersvak 2017, die op 5 en 6 maart plaats vindt in het Autotron in Rosmalen, maakte Easyfairs de plannen voor de beursverhuizing bekend. Beursdirecteur Bas van Gent belooft dat alle service waar Bakkersvak om bekendstaat, behouden blijft. Intekenen voor een plek op de beursvloer voor Bakkersvak 2018 is al mogelijk. Het event vindt plaats op 4 en 5 maart.

Noviteiten

Voor Bakkersvak 2017 maakte Easyfairs de nodige noviteiten bekend. Zo heeft Citroën zich verbonden als hoofdsponsor aan de beurs en mogen geïnteresseerden de bestelwagens van het merk uitproberen op het naastgelegen circuit, organiseert NBC productkeuringen op de beursvloer en organiseert het Patisserie Team masterclasses vanaf een groot podium op de beursvloer. Ook vindt er een nieuwe editie plaats van de Dutch Pastry Award, gaat het BoulangerieTeam aan de slag met blurring en kunnen bakkers een duw in de rug krijgen via het trainingsprogramma Ambacht & Business.

De verwachting is dat zo’n 7.500 branchegenoten Bakkersvak 2017 gaan bezoeken.

Altijd op de hoogte blijven?