Bakkersvak: durf te vernieuwen

ROSMALEN - Van der Pol presenteert tijdens Bakkersvak een innovatieboekje met verrassende smaken onder het motto: durf te vernieuwen.

“De trend is dat de consument nieuwe smaken wil uitproberen, dus zorg dat je uniek bent, met ingrediënten die passen bij die trend”, geeft Alexandra Gouda (foto) van Van der Pol aan.

bakkersvak-vanderpol-200x300 “Mensen gaan nog steeds voor iets lekkers maar gaan daar wel bewuster mee om, met aparte genietmomenten", vertelt Gouda. "Speel daarop in en kijk bijvoorbeeld eens naar de portiegrootte.”

Het boekje levert ideeën ter inspiratie en hoe het gepresenteerd kan worden.

Van der Pol toont ook de speltvariant van bladerdeeg. Dit is onder andere geschikt voor zoutjes.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Bakkersvak stimuleert contact en samenwerking

Bakkersvak stimuleert contact en samenwerking

De laatste Bakkersvak in 2020 staat in het geheugen gegrift. De COVID-pandemie deed zijn intrede en toevalligerwijs overleed het eerste coronaslachtoffer in het weekend van de beurs in een ziekenhuis in Gorinchem.

Innovatieve ontwikkelingen bij Compad Software

Innovatieve ontwikkelingen bij Compad Software

Na twee coronajaren maken Compad Software en Compad Reclamestudio weer met veel enthousiasme deel uit van de BakkersVakbeurs! In onze stand F109 houden wij weer volop presentaties en demonstraties van onze (bakkerij)software en onze webshops.

Samenwerken om ambacht voorwaarts te helpen

Samenwerken om ambacht voorwaarts te helpen

Verbinden en onderscheiden zijn belangrijke sleutelwoorden voor Vipam. De leverancier van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zet deze termen centraal in al zijn dienstverlening en dus ook tijdens Bakkersvak 2023.