Bakkersvak: durf te vernieuwen

ROSMALEN - Van der Pol presenteert tijdens Bakkersvak een innovatieboekje met verrassende smaken onder het motto: durf te vernieuwen.

“De trend is dat de consument nieuwe smaken wil uitproberen, dus zorg dat je uniek bent, met ingrediënten die passen bij die trend”, geeft Alexandra Gouda (foto) van Van der Pol aan.

bakkersvak-vanderpol-200x300 “Mensen gaan nog steeds voor iets lekkers maar gaan daar wel bewuster mee om, met aparte genietmomenten", vertelt Gouda. "Speel daarop in en kijk bijvoorbeeld eens naar de portiegrootte.”

Het boekje levert ideeën ter inspiratie en hoe het gepresenteerd kan worden.

Van der Pol toont ook de speltvariant van bladerdeeg. Dit is onder andere geschikt voor zoutjes.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Femke van der Muuren wint De Beste Bonbon van Nederland 2023

Femke van der Muuren wint De Beste Bonbon van Nederland 2023

Dinsdag 7 maart is op Bakkersvak de winnaar bekendgemaakt van de Beste Bonbon van Nederland 2023. Femke Muren wint met haar bonbon waarin ze grapefruitgel met peper en de smaak van sinaasappel verwerkte.

Eerste dag van vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak in beeld

Eerste dag van vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak in beeld

De eerste dag van vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak zit erop. Exposanten toonden hun laatste innovaties. In het kennistheater en op het brancheplein waren verschillende presentaties. En er waren demostraties van het Dutch Pastry Team en wedstrijden op het IJsplein. Hoe zag de eerste dag eruit?

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Morgen, op 6 maart vindt tijdens IJs-Vak op het wedstrijdpodium de strijd om de Gouden Creatie plaats. Voorafgaand aan deze vakwedstrijd maakt het Ambachtelijk IJscentrum de dertien deelnemers bekend.