Bakkersvak: durf te vernieuwen

ROSMALEN - Van der Pol presenteert tijdens Bakkersvak een innovatieboekje met verrassende smaken onder het motto: durf te vernieuwen.

“De trend is dat de consument nieuwe smaken wil uitproberen, dus zorg dat je uniek bent, met ingrediënten die passen bij die trend”, geeft Alexandra Gouda (foto) van Van der Pol aan.

bakkersvak-vanderpol-200x300 “Mensen gaan nog steeds voor iets lekkers maar gaan daar wel bewuster mee om, met aparte genietmomenten", vertelt Gouda. "Speel daarop in en kijk bijvoorbeeld eens naar de portiegrootte.”

Het boekje levert ideeën ter inspiratie en hoe het gepresenteerd kan worden.

Van der Pol toont ook de speltvariant van bladerdeeg. Dit is onder andere geschikt voor zoutjes.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum maakt genomineerden voor Gouden IJsspatel bekend

Ambachtelijk IJscentrum maakt genomineerden voor Gouden IJsspatel bekend

De genomineerden voor de Gouden IJsspatel zijn bekend. Op 30 en 31 januari vond de voorronde plaats waar keurmeesters 24 genomineerden selecteerden. Zij draaien op zondag 5 maart tijdens Bakkersvak en IJsVak hun stracciatella ijs op het podium.

Ivo van Dijkhuizen in gesprek over ondernemersvragen op Bakkersvak

Ivo van Dijkhuizen in gesprek over ondernemersvragen op Bakkersvak

Voor welke uitdagingen sta je als ondernemer en hoe ga je hiermee om? Tijdens Bakkersvak kun je hierover in gesprek met Ivo van Dijkhuizen van PAKHUIS foodmarketing. In het kennistheater bespreekt hij actuele ondernemersvragen en stellingen uit de bakkerijsector.

Vakbeurs voor startende én ervaren bakkers

Vakbeurs voor startende én ervaren bakkers

Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt de tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak plaats. Deze editie wordt een heel speciale, waarin zowel de organisatie als de exposanten flink uitpakken.