Bakkerspanel start nieuwe enquête

23 april 2020

Het Bakkerspanel onderzoekt regelmatig hoe bakkers tegen hun vak en de sector aankijken. Inmiddels is er een nieuwe enquête gestart in zowel Nederland als België. Bakkerspanel vraagt bakkers om deze invulling.

Alle sectoren hebben last van de coronacrisis. Bakkerijen mogen weliswaar open blijven maar ook zij ondervinden de gevolgen. In deze enquête stelt het Bakkerspanel onder andere vragen over welke maatregelen bakkers nemen om de omzet (enigszins) op peil te houden tijdens deze crisis. Ook zijn er vragen over patisserie.

De enquête

Het invullen van de enquête kost maximaal 10 minuten en deelnemers maken kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Nederlandse bakkers kunnen meedoen via deze link. Belgische bakkers maken gebruik van deze link.

Het Bakkerspanel

Begin 2018 startte het Belgisch Bakkerspanel met het doel kennis te verzamelen en te delen om de ambachtelijke bakkers nu en in de toekomst te helpen om hun bedrijven (nog) succesvoller te maken. Vanaf juni 2019 ging het Nederlandse Bakkerspanel van start. Elke vier maanden houdt het Nederlands Bakkerspanel een enquête onder ambachtelijke bakkers in brood en banket. Met dit initiatief kan iedereen die actief is in de markt voor brood en banket over nuttige en complete informatie beschikken om strategie en marktbewerking te bepalen.

Altijd op de hoogte blijven?