Bakkers voor bakkers: breng uw (streek-)product onder de aandacht bij uw collega’s!

30 oktober 2023 Redactie Bakkers in bedrijf Kasia Palitava

Steeds meer ambachtelijke bakkers maken een bijzondere streek- en kwaliteitsproducten. Een lekkere koek uit Twente, een bijzonder brood uit West-Friesland of een smaakvol worstenbroodje uit Brabant. Steeds vaker zien we dat bakkers deze aanbieden aan collega-bakkers uit de regio of zelfs landelijk, die deze smaakvolle producten dan weer doorverkopen aan hun klanten. Zeker in deze tijd van een tekort aan medewerkers kan het voor bakkers een oplossing zijn om mooie ambachtelijke producten van collega’s te verkopen.

Bakkers in Bedrijf brengt nu deze nieuwe ontwikkeling in kaart samen met u. We werken aan een overzicht van producten, nieuw of oud, regionaal of landelijk. We willen inkopende bakkers een overzicht bieden van de beste producten, én verkopende bakkers aan nieuwe klanten helpen.

Hoe werkt het?

In het laatste nummer van Bakkers in Bedrijf dit jaar komt een groot overzicht (tabel) met korte beschrijvingen van de verschillende producten, bij welke ambachtelijke bakker ze te koop zijn, handig gerubriceerd. Let wel: het gaat alleen om producten die ambachtelijke bakkers aan collega-bakkers aanbieden, niet industrieel gemaakt.

Voor een vermelding in dit overzicht in het vakblad + een permanente vermelding op BakkersinBedrijf.nl vragen we een bescheiden deelnameprijs van € 95,- euro. Bakkers die een betalend abonnement hebben op Bakkers in Bedrijf betalen slechts € 45,-.

Daarnaast is het ook mogelijk om een kwart pagina advertentie bij het overzicht te plaatsten met daarin een foto van het aangeboden product en een korte beschrijving van 50 woorden, uiteraard met naam, logo en website van uw bakkerij. De kosten voor deze advertentie bedragen 550 euro voor niet-abonnees en slechts 250 euro voor abonnees. Bij een halve pagina en twee producten betaalt u 850 euro als niet-abonnee, en 450 euro als abonnee. De vermelding in het overzicht is dan in beide gevallen gratis.

Heeft u belangstelling? Neem dan snel contact op met onze media-adviseurs. De sluiting voor deelname is 17 november en de uitgave verschijnt op 5 december.

Altijd op de hoogte blijven?