Bakkers in bedrijf op Instagram

voor bericht bakkersinbedrijf insta

Instagram is bij uitstek een medium om te inspireren. Dat doet Bakkers in bedrijf natuurlijk in het blad en op onze website, maar dat doen we vanaf nu ook op Instagram, @bakkersinbedrijf, omdat we al die mooie taarten, chocolaatjes, broden en andere lekkernijen willen delen met jullie.

Misschien zit je zelf al op Instagram en deel je foto’s van je mooiste creatie met jouw klanten, als je een foto plaatst die wij moeten zien, mag je ons gerust taggen en de hashtag #bakkersinbedrijf gebruiken.

Bij de meeste posts op onze Instagram-pagina worden de artikelen uitgelicht waar de foto bij hoort. Als je nieuwsgierig bent naar dit artikel, zie je direct uit welke editie deze komt.

Veel Instagram plezier!

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.