Bakkers in bedrijf krijgt nieuwe look

5 februari 2019

BIB-1-2019_Cover-230x300 Vrijdag 8 februari verschijnt Bakkers in bedrijf 1-2019. Het eerste nummer van 2019 heeft een complete restyling ondergaan. Qua vorm en uitstraling is het blad op verschillende fronten aangepast. Hoewel het blad een nieuwe look en feel heeft gekregen, is Bakkers in bedrijf inhoudelijk hetzelfde gebleven.

Bakkers in bedrijf blijft hét onafhankelijke vakblad voor de brood- en banketbakkersbranche, bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. Het vakblad bericht over achtergronden rond brood, banket, chocolade en ijs. Thematisch zoomt het blad in op alle zaken die een bakker in zijn dagelijkse werk bezighouden. Aan de hand van achtergrondartikelen, rubrieken, columns en receptpagina’s.

Wat leest u in de eerste editie van Bakkers in bedrijf?

Het thema van de eerste editie van 2019 is bedrijfsvoering. Banketbakker Lex Verkley en zijn vrouw Nicoline hebben een heel eigen bedrijfsvisie. Hun medewerkers voelen zich gewaardeerd en krijgen de aandacht die ze verdienen, onder meer door een speciaal managementteam waarin iedereen op een gelijkwaardige manier kan meepraten en meedenken. Daarnaast is er een uitgebreid artikel over cybercrime. Het MKB is hier namelijk één op de vijf keer slachtoffer van. Hoe kunt u zich hiertegen beschermen?

In het blad staat een uitgebreide reportage over Maison Kelder. Nadat in 2011 een voormalig bankier aan het roer kwam, transformeerde deze bakkerij in een leerwerkbedrijf met een populaire webshop. Ook ging Bakkers in bedrijf op bezoek bij patissier Meike Schaling van Petit Gâteau.

Nieuw in Bakkers in bedrijf is de rubriek De jeugd heeft de toekomst. Hierin komt een nieuwe generatie aan het woord. Wat is hun kijk op de toekomst van de bakkerij? Waarom hebben zij gekozen voor dit vak? En hoe kijken zij naar hun klanten?

Verder is er aandacht voor de laatste bakkerstrends op de Horecava, de opleiding bakkersassistent van Het Ambacht, bhv-tool Help123 en de Kredietunie Bakkerij Ondernemers.

Nieuwsgierig naar de nieuwe vormgeving? Hieronder een voorproefje!

   

Altijd op de hoogte blijven?