Bakkers in bedrijf gaat vloggen

Vlog

Bakkers in bedrijf gaat vloggen! Ivo van Dijkhuizen en Tamara Hoogerwaard delen de komende periode via Bakkers in bedrijf korte, creatieve videoboodschappen over onderwerpen die hen bezighouden en inspireren.

Ivo van Dijkhuizen

Ivo van Dijkhuizen is marketeer en eigenaar van Pakhuis Communicatie. Hij ontwikkelt marketingstrategieën en foodconcepten voor eigentijdse ondernemers. “Mijn doel is om relevante waarde toe te voegen”, aldus Ivo. “Alles draait voor mij om inspiratie en creatie. Heerlijk om aan ieder project te beginnen met een onbeschreven vel papier, om uiteindelijk tot een waardevol communicatieconcept te komen.” Ivo heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in het foodservice-kanaal in het algemeen en in de bakkerijbranche in het bijzonder. “Van molen en grondstofleveranciers tot bakkers en retail”, aldus Ivo.

Tamara Hoogerwaard

Ook Tamara Hoogerwaard durft de selfiestick voor Bakkers in bedrijf vast te pakken. De directeur van het Bakery Institute in Zaandam wil vooral haar kennis op het gebied van onderwijs en leren delen met de sector. “Als ik iets inspirerends tegenkom, zal ik het zeker niet nalaten om dat te filmen en te delen”, aldus de kersverse vlogger. Net als Ivo heeft ze veel zin om voor Bakkers in bedrijf aan de slag te gaan. “Graag deel ik mijn ideeën en visie met de bakkerijbranche op deze moderne manier. Reacties zijn altijd welkom; graag zelfs!”

Bakkers in bedrijf is heel blij met deze nieuwe aanwinsten en wenst de vloggers veel succes en inspiratie toe.

Lees ook
Bakery Institute lanceert Chefsdagen Banket

Bakery Institute lanceert Chefsdagen Banket

De afgelopen tien jaar wisten honderden banketbakkers de weg naar Zaandam te vinden voor diverse cursussen. Voor het opdoen van nieuwe kennis over een specifiek onderwerp blijkt dit de beste manier van leren. Het cursusaanbod is dan ook nog steeds divers en valt sinds kort onder de STAP subsidie.

‘Moderne studenten vragen om fris lesmateriaal’

‘Moderne studenten vragen om fris lesmateriaal’

De student van vandaag is anders dan vroeger. Dat vraagt om gemoderniseerd lesmateriaal. Bakery Institute werkt momenteel samen met horeca-expert en uitgeverij SVH aan een compleet nieuw lespakket voor het mbo.

Bakkers in bedrijf zoekt jubilarissen

Bakkers in bedrijf zoekt jubilarissen

Dit jaar bestaat Bakkers in bedrijf 25 jaar! Dat vieren we met een speciale jubileumeditie, die na de zomer verschijnt. Daarvoor zijn we op zoek naar andere jubilarissen in de branche. Bestaat jouw bedrijf 25 jaar, werk je dit jaar 25 jaar in de branche of ben je dit jaar zelf 25 geworden? Stuur een mail naar info@bakkersinbedrijf.nl en wie weet neemt...

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief