Bakkers in bedrijf gaat vloggen

Vlog

Bakkers in bedrijf gaat vloggen! Ivo van Dijkhuizen en Tamara Hoogerwaard delen de komende periode via Bakkers in bedrijf korte, creatieve videoboodschappen over onderwerpen die hen bezighouden en inspireren.

Ivo van Dijkhuizen

Ivo van Dijkhuizen is marketeer en eigenaar van Pakhuis Communicatie. Hij ontwikkelt marketingstrategieën en foodconcepten voor eigentijdse ondernemers. “Mijn doel is om relevante waarde toe te voegen”, aldus Ivo. “Alles draait voor mij om inspiratie en creatie. Heerlijk om aan ieder project te beginnen met een onbeschreven vel papier, om uiteindelijk tot een waardevol communicatieconcept te komen.” Ivo heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in het foodservice-kanaal in het algemeen en in de bakkerijbranche in het bijzonder. “Van molen en grondstofleveranciers tot bakkers en retail”, aldus Ivo.

Tamara Hoogerwaard

Ook Tamara Hoogerwaard durft de selfiestick voor Bakkers in bedrijf vast te pakken. De directeur van het Bakery Institute in Zaandam wil vooral haar kennis op het gebied van onderwijs en leren delen met de sector. “Als ik iets inspirerends tegenkom, zal ik het zeker niet nalaten om dat te filmen en te delen”, aldus de kersverse vlogger. Net als Ivo heeft ze veel zin om voor Bakkers in bedrijf aan de slag te gaan. “Graag deel ik mijn ideeën en visie met de bakkerijbranche op deze moderne manier. Reacties zijn altijd welkom; graag zelfs!”

Bakkers in bedrijf is heel blij met deze nieuwe aanwinsten en wenst de vloggers veel succes en inspiratie toe.

Lees ook
Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Chef patisserie en chocolaterie Stefano van Leeuwen is sinds vorige week docent aan het opleidingsinstituut Bakery Institute. Bakkers in bedrijf sprak hem over deze nieuwe stap in zijn loopbaan.

François Brandt stopt bij Bakery Institute

François Brandt stopt bij Bakery Institute

François Brandt stopt na tien jaar als docent bij het Bakery Institute. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Amarant Bakkers.

Viennoiserie-spektakel van Johan Martin bij Bakery Institute

Viennoiserie-spektakel van Johan Martin bij Bakery Institute

Johan Martin is een expert op het gebied van Viennoiserie. Afgelopen week verzorgde bij het Bakery Institute een masterclass en een demonstratie.