Bakkerijschool schenkt pralinés aan zorgpersoneel

Pralines voor zorgpersoneel_foto Ter Groene Poorte

Ook in België is het vanwege het coronavirus erg druk in de ziekenhuizen. Reden voor Bakkerijschool Ter Groene Poorte om het zorgpersoneel te bedanken met pralinés.

Leerlingen van Ter Groene Poorte maakten vijftig extra dozen pralines. Twee leerlingen overhandigden deze op dinsdag 8 december aan Ronny Lyna, hoofd food van AZ Sint-Lucas. De pralines worden de komende dagen verdeeld over de verschillende diensten.

"Een druppel op een hete plaat", vertelt Iris Cornette, algemeen directeur Ter Groene Poorte. "Maar we willen toch ook onze dankbaarheid naar het zorgpersoneel toe onderstrepen met een fijn gebaar. En wat kunnen we als Bakkerijschool beter overhandigen dan lekkernijen die hier zelf werden vervaardigd. We kozen voor een lokale verankering met Brugge en hopen dat het hen zal smaken."

Dossiers
Lees ook
Uitgebreid aandacht voor vegan tijdens opleiding

Uitgebreid aandacht voor vegan tijdens opleiding

U ziet het zelf ook wel, bij de ambachtelijke bakker of in de supermarkt: koolhydraatarm, lactosevrij en vegan brood en banket zijn populair.

‘Ons hele team draagt de naam Vreugdenhil’

‘Ons hele team draagt de naam Vreugdenhil’

Afgelopen november won het team van Bakkerij Vreugdenhil de BakkersVakWedstrijden in Drachten. De bakkerij mag zichzelf een jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden 2021 noemen. “Ons geheim? Alles draait bij ons om kwaliteit, service en teamspirit.”

Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen in de winkel

Vandaag, 25 februari, gaan de eerder aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen in. Wat betekent dit in de winkel van de bakker, slager, visspecialist en slijter?