Bakkerijschool schenkt pralinés aan zorgpersoneel

Pralines voor zorgpersoneel_foto Ter Groene Poorte

Ook in België is het vanwege het coronavirus erg druk in de ziekenhuizen. Reden voor Bakkerijschool Ter Groene Poorte om het zorgpersoneel te bedanken met pralinés.

Leerlingen van Ter Groene Poorte maakten vijftig extra dozen pralines. Twee leerlingen overhandigden deze op dinsdag 8 december aan Ronny Lyna, hoofd food van AZ Sint-Lucas. De pralines worden de komende dagen verdeeld over de verschillende diensten.

"Een druppel op een hete plaat", vertelt Iris Cornette, algemeen directeur Ter Groene Poorte. "Maar we willen toch ook onze dankbaarheid naar het zorgpersoneel toe onderstrepen met een fijn gebaar. En wat kunnen we als Bakkerijschool beter overhandigen dan lekkernijen die hier zelf werden vervaardigd. We kozen voor een lokale verankering met Brugge en hopen dat het hen zal smaken."

Dossiers
Lees ook
Bakker blijft populair na coronacrisis, omzetgroei supermarkten neemt af

Bakker blijft populair na coronacrisis, omzetgroei supermarkten neemt af

Twee jaar na het begin van de coronacrisis, neemt de omzet van bakkers nog steeds toe, schrijft Nu.nl naar aanleiding van cijfers van marktonderzoeker GfK. Bij supermarkten, boeren en andere speciaalzaken is de groei eruit.

Bakker Albert voorspelt de verkiezingsuitslag met petit fours

Bakker Albert voorspelt de verkiezingsuitslag met petit fours

Bakker Albert de Jong uit Zeist speelt op een creatieve manier in op de gemeenteraadsverkiezingen: met een petit four peiling. De afgelopen weken verkocht de bakkerij petit fours met partijlogo’s om te voorspellen welke partijen het populairst zijn in de gemeente. De gebakjes zijn een groot succes, vertelt de bakker. “Dit soort acties zorgen ervoor...

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO vakopleiding food, opleider voor foodprofessionals, start met een praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.