Bakkerij van Keulen biedt doos worstenbroodjes als alternatief voor carnaval

1 februari 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Beeld: Facebookpagina Bakkerij van Keulen

Vanwege het coronavirus zal er dit jaar weinig van de carnavalsviering terecht komen. Daarom introduceert Bakkerij van Keulen de nieuwe worstenbroodjesbox om de echte carnavalvierders een hart onder de riem te steken. Dat meldt Omroep Brabant.

Carnaval vieren doen veel mensen met een vaste groep vrienden. Vanwege corona gaat dat dit jaar niet door.  "Worst carnaval ever", noemde een medewerker van Bakkerij van Keulen het. Dat inspireerde het creatieve team van de bakkerij tot de nieuwe worstenbroodjesbox. Carnavalvierders kunnen een doos sturen naar zijn of haar CFF, Carnavals Friend Forever. Zo kunnen ze toch een beetje aan carnaval ruiken, vertelt een medewerker aan Omroep Brabant. Dit alles gebeurt onder de slogan 'Worst carnaval ever'.

In de box zitten acht Brabantse worstenbroodjes. Met al bijna honderd bestellingen is de doos een succes. De bestellingen komen niet alleen uit Brabant maar ook uit de Randstad. De boxen worden tijdens Carnaval bezorgd en zijn te bestellen via de webshop.

Bakkerij van Keulen heeft meerdere winkels in Gameren, Zaltbommel, Hedel, Den Bosch, Rosmalen, Tiel en Berlicum. Het Brabantse worstenbroodje is een van de specialiteiten van Bakkerij van Keulen. De bakkerij kreeg voor dit product een gouden bekroning van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Bron: Omroep Brabant / Bakkerij van Keulen

 

Altijd op de hoogte blijven?