Bakkerij ’t Stoepje wint Foodservice Award voor beste marktkraam

15 maart 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Voor het derde jaar op rij sleept Bakkerij ’t Stoepje de Foodservice Award voor beste marktkraam in de wacht. De marktbakker nam deze consumentenprijs donderdag 10 maart in ontvangst uit handen van topkok Pierre Wind. De consumenten die op Bakkerij ’t Stoepje stemden, beoordelen de marktkramen gemiddeld met een 8,23.

De consumenten beoordeelden ’t Stoepje op negen factoren, van assortiment en prijs-kwaliteit tot hygiëne en service. Bakkerij ‘t Stoepje scoorde op alle fronten goed. De bakkerij mag nu een jaar lang de titel Foodservice Award dragen.

Dankzij de ondernemers

“De Foodservice Award hebben wij mogen ontvangen door de gastvrijheid en het enthousiasme van onze ondernemers”, reageert Peter de Jong, formule manager van Bakkerij ’t Stoepje.

“De consument gaat graag naar zijn/haar lokale bakker en is hier dan ook werkelijk fan van. Dit stukje beleving, in combinatie met de kwaliteit van onze producten, zorgt ervoor dat de consument wekelijks terugkomt en ons deze uitstekende beoordeling gegeven heeft. Wat zijn we trots! Wij willen onze fanchisers en fans enorm bedanken en vinden het een fantastisch compliment.”

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Bron: Persbericht

Altijd op de hoogte blijven?