Bakkerij ’t Stoepje komende drie jaar broodsponsor van het Nationaal Schoolontbijt

16 juni 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Bakkerij ’t Stoepje is de broodsponsor van het Nationaal Schoolontbijt. Zij leveren de komende drie jaar het brood voor dit jaarlijkse evenement.

In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt schuiven kinderen in heel Nederland op school aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten. Hiermee wil de organisatie kinderen op jonge leeftijd leren wat gezonde voeding is, zodat zij op latere leeftijd ook meer gezonde voeding nuttigen.

“Jong geleerd is oud gedaan! Dit is de gedachte achter het Nationaal Schoolontbijt maar ook zeker die van ons! Gezonde voeding is onwijs belangrijk en dat begint al bij het ontbijt”, schrijft Bakkerij ’t Stoepje in een persbericht. “Wij vinden het erg belangrijk om kinderen hiervan bewust te maken en om deze reden leveren wij de komende drie jaar aan het Nationaal Schoolontbijt het brood. En dan natuurlijk wel de meest gezonde variant: volkorenbrood.”

Dit jaar vindt het Nationaal Schoolontbijt plaats van 7 tot 11 november.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?