Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag

2021_bij Robèrt_Oranje tompoucen

In Amsterdam en Den Bosch opende Robèrt van Beckhoven twee tijdelijke bezorglocaties voor oranje tompoucen. De Meesterlijke dubbeldekker-tompoucen zijn tot vandaag te bestellen op Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten gaan naar de Voedselbank.

Vorig jaar opende Robèrt van Beckhoven een tompouce-drive through in Oisterwijk. Die was zo populair dat mensen soms wel anderhalf uur in de rij stonden. Dit jaar zijn de tompoucen van Robèrt te bestellen in Amsterdam en Den Bosch en worden ze daar bij mensen aan de deur geleverd. In een interview met de krant Metro vertelt Robèrt: “We begonnen om een uur of twaalf met bestellingen aannemen, maar het bakken begon natuurlijk vanochtend al. Volgens mij lopen de bestellingen continue door. Het is wel een op is op-principe, we kunnen er per plek en dag zo’n 1000 laten bezorgen.” Op Koningsdag zelf zijn de tompoucen verkrijgbaar in Oisterwijk.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Het is weer bijna koningsdag en dat betekent oranjegebak. Ook bij Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zijn er oranjetompoucen. Klanten kunnen deze op 27 april veilig en snel afhalen via de oranje-drive-through in Oisterwijk.

Elizabeth wint Heel Holland Bakt

Elizabeth wint Heel Holland Bakt

De 41-jarige Elizabeth Lopez uit Spijkenisse won 14 februari Heel Holland Bakt. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden besloten na de spannende finale van het achtste seizoen dat zij de beste thuisbakker was.

Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk Junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.