Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag

2021_bij Robèrt_Oranje tompoucen

In Amsterdam en Den Bosch opende Robèrt van Beckhoven twee tijdelijke bezorglocaties voor oranje tompoucen. De Meesterlijke dubbeldekker-tompoucen zijn tot vandaag te bestellen op Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten gaan naar de Voedselbank.

Vorig jaar opende Robèrt van Beckhoven een tompouce-drive through in Oisterwijk. Die was zo populair dat mensen soms wel anderhalf uur in de rij stonden. Dit jaar zijn de tompoucen van Robèrt te bestellen in Amsterdam en Den Bosch en worden ze daar bij mensen aan de deur geleverd. In een interview met de krant Metro vertelt Robèrt: “We begonnen om een uur of twaalf met bestellingen aannemen, maar het bakken begon natuurlijk vanochtend al. Volgens mij lopen de bestellingen continue door. Het is wel een op is op-principe, we kunnen er per plek en dag zo’n 1000 laten bezorgen.” Op Koningsdag zelf zijn de tompoucen verkrijgbaar in Oisterwijk.

Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media – week 17

Bakkers in de media – week 17

Inflatie in Nederland, drukke Koningsdag voor de bakker en nieuwe winkel voor Echte Bakker Arjan van der Eijk. Wat verscheen er deze week in de media over de bakkersbranche?

Limited edition oranje Tompouce I.P.A.

Limited edition oranje Tompouce I.P.A.

HEMA en de botanisch brouwer Lowlander Botanical Beers gaan voor Koningsdag samenwerking aan in de vorm van een tompouce biertje. Volledig aangepast aan het oranje thema lanceren ze de limited edition Tompouce I.P.A. (5%), een juicy milkshake I.P.A. met een zesty afdronk.

Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.