Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag

2021_bij Robèrt_Oranje tompoucen

In Amsterdam en Den Bosch opende Robèrt van Beckhoven twee tijdelijke bezorglocaties voor oranje tompoucen. De Meesterlijke dubbeldekker-tompoucen zijn tot vandaag te bestellen op Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten gaan naar de Voedselbank.

Vorig jaar opende Robèrt van Beckhoven een tompouce-drive through in Oisterwijk. Die was zo populair dat mensen soms wel anderhalf uur in de rij stonden. Dit jaar zijn de tompoucen van Robèrt te bestellen in Amsterdam en Den Bosch en worden ze daar bij mensen aan de deur geleverd. In een interview met de krant Metro vertelt Robèrt: “We begonnen om een uur of twaalf met bestellingen aannemen, maar het bakken begon natuurlijk vanochtend al. Volgens mij lopen de bestellingen continue door. Het is wel een op is op-principe, we kunnen er per plek en dag zo’n 1000 laten bezorgen.” Op Koningsdag zelf zijn de tompoucen verkrijgbaar in Oisterwijk.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.

Bakkers in de media – week 17

Bakkers in de media – week 17

Inflatie in Nederland, drukke Koningsdag voor de bakker en nieuwe winkel voor Echte Bakker Arjan van der Eijk. Wat verscheen er deze week in de media over de bakkersbranche?