Bakkerij Paulissen opent tiende bakkerswinkel in Vaals

5 juni 2023 Bakkerij Paulissen

De broers Luc en Tom Paulissen hebben aan de Maastrichterlaan 34A in Vaals de deuren van hun tiende bakkerswinkel geopend. Wethouder Jean-Paul Kompier sprak met lovende woorden over de komst van de ondernemers naar Vaals en heette het volledige team van harte welkom.

De weken voor de opening stonden volledig in het teken van het verbouwen en opnieuw inrichten van het winkelpand aan de Maastrichterlaan. “Onze buren waren benieuwd naar de ontwikkelingen van het winkelpand en kwamen regelmatig even kijken”,  vertelt Peter Peels, Manager Verkoop bij Bakkerij Paulissen. “Zo hebben we op voorhand al kennis kunnen maken met enkele buren, waardoor wij ons voor de opening al onderdeel van de lokale community in Vaals voelden. Ongetwijfeld een warm welkom!” 

Bakkerscafé

De vestiging van Bakkerij Paulissen in Vaals heeft een oppervlakte van 120 m2, waarin medewerkers uit Vaals en omgeving werken. In het winkelgedeelte staan de Limburgse vlaaien, banketproducten en broden, waaronder het Heuvellander Speltbrood dat speciaal voor Vaals gebakken is, centraal. Daarnaast is er een bakkerscafé met 14 zitplaatsen waar een kopje koffie met een stuk vlaai of een belegd broodje genuttigd kan worden. Ook heeft het bakkerscafé een terras met 36 zitplaatsen. De bakkerswinkel en het bakkerscafé zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 18:00 en op zondag van 08:00 tot 16:00 geopend. 

Over Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen, een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent sinds 1981, bakt ambachtelijk brood, vlaai en gebak en presenteert deze producten op een eigentijdse en moderne wijze. Bakkerij Paulissen heeft op dit moment tien bakkerswinkels in Maastricht en omstreken.

Altijd op de hoogte blijven?