Bakkerij Kruiper opent vernieuwde winkel

Bakkerij Kruiper_logo

Bakkerij Kruiper opende 15 juni de vernieuwde winkel aan Hoofdstraat Oost 38 in Wolvega. Het was de tweede keer in drie jaar tijd dat de bakker moest verbouwen. Maar na een brand in het appartement boven de bakkerij besloot eigenaar Eduard Kruiper "van de nood een deugd te maken". Dat vertelt hij aan de lokale krant Stellingwerf.

Door de verbouwing heeft de winkel 20 m2 extra oppervlakte gekregen en heeft de chocolaterie van de dochters van Eduard, Eline en Laura, een eigen plek gekregen. Ook kunnen klanten nu de bakkers hun werk zien doen. Dat voegt toe aan de beleving.

 

De bakkerij is sinds 1904 in Wolvenga gevestigd. De door grootvader bedachte rumtompoucen zitten nog steeds in het assortiment. Na een cursus bij François Brandt besloot Eduard zich toe te leggen op desembrood. Dit vormt nu het hart van het assortiment. Dochters Eline en Laura maken onder de naam Zusjes Kruiper chocoladeproducten.

Bron: Stellingwerf / Bakkerij Kruiper

Dossiers
Lees ook
'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

'We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het laatste deel met de EverBake...

Kansen door corona

Kansen door corona

Kansen door corona is een tegendraads boek dat de positieve effecten van de coronacrisis behandelt. Met dit boek brengen Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer hulde aan de creativiteit die de coronacrisis aangewakkerd heeft.

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

'We willen onze machines energiezuiniger maken'

Automatisering, duurzaamheid en het vergroten van de efficiency: dat zijn momenteel de belangrijkste thema’s op het gebied van bakkerijmachines. Het zijn ontwikkelingen die al een aantal jaren spelen. Dat geldt voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerij. Bakkers in bedrijf sprak met drie leveranciers. Vandaag het tweede deel met Divardy.