Bakkerij Gorthuis wint Sterkste Schakel regio Kennemerland

Bakkerij Gorthuis sterkste schakel

Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp is de winnaar van de Sterkste Schakel regio Kennemerland. Deze ondernemingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio. Peter en Aria Gorthuis ontvingen de trofee tijdens de finale in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Tijdens de wedstrijd werden in 8 verschillende sectoren winnaars bekendgemaakt. Van al deze 8 winnaars verkoos de vakjury Bakkerij Gorthuis als overall winnaar. Het juryrapport was erg lovend over de bakkerij: klantgerichtheid en het feit dat de medewerkers als familie werden gezien werd zeer gewaardeerd door de jury. Ook werd genoemd dat Bakkerij Gorthuis veel doet voor de gemeenschap en klaar staat voor collega-ondernemers in deze tijd van hoge gas- en grondstofprijzen. Bakkerij Gorthuis bestaat 101 jaar en werd al door vier generaties Gorthuis bediend.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 5-2023

Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 5-2023

Bakkers hebben het moeilijk door de torenhoge energierekeningen, toegenomen kosten voor grondstoffen, personeelstekort, en inflatie. Wat gebeurde er de afgelopen week? Een greep uit de media.

Constante groei voor Bakkerij Wouters

Constante groei voor Bakkerij Wouters

Meer capaciteit voor de productie, efficiënter produceren en duurzamer opereren. Dat waren de redenen voor Bert Wouters van Bakkerij Wouters in Kalmthout om uit te breiden. Dat was hard nodig, aldus Bert. Het aantal klanten groeit nog steeds, evenals het aantal winkels.

Ivo van Dijkhuizen in gesprek over ondernemersvragen op Bakkersvak

Ivo van Dijkhuizen in gesprek over ondernemersvragen op Bakkersvak

Voor welke uitdagingen sta je als ondernemer en hoe ga je hiermee om? Tijdens Bakkersvak kun je hierover in gesprek met Ivo van Dijkhuizen van PAKHUIS foodmarketing. In het kennistheater bespreekt hij actuele ondernemersvragen en stellingen uit de bakkerijsector.