Bakker Wim Blom opent vernieuwde winkel in Hasselt

31 maart 2020
Foto: Wim Blom 

Op donderdag 2 april heropent Bakker Wim Blom zijn winkel in Hasselt. Deze heeft een vernieuwde formule uitstraling gekregen. Naast een bakkerswinkel in de nieuwe stijl is er ook een koffiecorner. Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus gaat deze nog niet open. 

De opening van de winkel vindt plaats op 2 april zonder feestelijkheden. "Dit vonden we niet gepast", zegt Wim Blom. Op een later tijdstip wil de bakker dit alsnog doen. "De nieuwe winkel is het resultaat van een heroriëntatie van de bestaande formule elementen in combinatie met de huidige eisen van de moderne consument." Het nieuwe winkelconcept kwam tot stand door een nauwe samenwerking tussen bakkerij Wim Blom, strategisch adviesbureau RetailVisie en interieurbedrijf Mint uit Raalte.

"De winkel is eigentijds, modern en functioneel ingericht. De klant kan zowel alles in zelfbediening kopen of in bediening. Er is een ideale mix ontstaan waarbij kwaliteit en een goede prijsperceptie hand in hand gaan." zegt Wim. Hij nodigt iedereen uit om de komende maanden de winkel te bezoeken en om de gedachte achter de nieuwe formule te voelen en te ervaren. Het ligt in de bedoeling om deze nieuwe uitstraling de komende tijd verder uit te rollen.

Bakkerij Wim Blom

De bakkerij van Wim Blom bestaat al meer dan 100 jaar. Grootvader Piet startte het bedrijf in Genemuiden, waarna zijn zoon Jan Willem een bakkerij in Zalk overnam. Deze overleed op jonge leeftijd waardoor zoon Peter de bakkerij overnam. Hij besloot in 1981 samen met huidige eigenaar Wim Blom Zalk te verlaten voor een grotere bakkerij in Hattem. Wim opende later een tweede bakkerij in Hasselt en er kwamen ook nog vier bakkerijen in Zwolle bij. Naast de winkels levert de bakkerij aan onder andere ziekenhuizen, supermarkten, bedrijfskantines tot bakkerswinkels.

Altijd op de hoogte blijven?