Bakker Wim Blom is Topbakker van het jaar

15 maart 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Bakker Wim Blom uit Hasselt heeft de titel Topbakker van het jaar gewonnen. Bakker Koenen uit Westervoort belandde op de tweede plek. En de derde plaats was voor bakkerij van Doorn uit Schijndel.

De Topbakkers werden beoordeeld op criteria rondom etikettering, klanttevredenheid, administratieve organisatie en certificering. Bakker Wim Blom haalde overall de meeste punten en mag zich een jaar lang de beste Topbakker noemen. 

Wim Blom is een warme bakker met winkels in Hasselt, Hattem en Zwolle. De verrastte bakker kreeg 12 maart de prijs uit handen van Wim Doedens, Marco Simons en Nico Colenbrander, die hem een bezoek brachten in zijn bakkerij. Vanwage de coronapandemie was niet mogelijk om de prijsuitreiking tijdens de jaarlijkse bakkersvergadering te laten plaatsvinden. "Dat was een leuke verrassing!", reageerde hij na afloop op Facebook. "Bedankt voor de waardering!"

"Vanuit Top Bakkers zijn we trots om de winnaars en ook alle andere aangesloten bakkers te mogen vertegenwoordigen", meldt de organisatie van Topbakkers op hun website. "Vakmensen en prachtige bedrijven die we nader in de picture willen zetten en nader op de kaart willen zetten. En intensiever onder de aandacht brengen bij 'het grotere publiek'."

Altijd op de hoogte blijven?