Bakker Van Vessem geeft 111 bakcursussen weg

Bakker van Vessem_Bakcursus Bakery Institute

De Haarlemse Bakker Van Vessem bestaat dit jaar 111 jaar. Daarom geeft de bakker tot eind december 111 bakcursussen bij het Bakery Institute weg aan amateur brood- of banketbakkers. De klanten van de bakker zijn erg enthousiast vertelt medewerkster Angela van Bakker Van Vessem. "Vooral mensen die gewonnen zijn heel blij".

111 jaar feest

Om kans te maken op een van de cursussen moeten de klanten op de Facebookpagina van de bakkerij een van de berichten over deze actie liken en in een reactie vertellen waarom ze zo graag een van de cursussen willen winnen. En dat gebeurt veelvuldig. Zo schrijft Hanneke de Wit: "de gaafste winactie ooit op Facebook. Vroeger begon het bakken met het restje appeltaartdeeg van mijn moeder waar ik mijn mini appeltaartje van mocht maken..... Er is nog zoveel wat ik wil leren op het gebied van bakken en er is geen betere plek om dat te leren dan bij de bakery institute!!" Angela: "Wat vooral opvalt in de reacties is de passie en het respect voor het bakkersvak".

De gelukkige winnaars mogen niet alleen de cursus volgen maar ook bijdragen aan het assortiment van de bakkerij. Na de cursusdag kunnen ze de foto en het recept van hun favoriete product op de Facebook tijdlijn van Bakker Van Vessem plaatsen. De bakkers gaan er dan mee aan de slag en de leukste ideeën worden voor een week opgenomen in het assortiment.

Bakcursus Bakery Institute

Bakker Van Vessem is een van de oprichters van het Bakery Institute en kwam zo op het idee voor deze actie. Het Bakery Institute verzorgt niet alleen cursussen voor professionals, maar ook voor thuisbakkers. Dit zijn leerzame en interessante opleidingen, samengesteld voor de liefhebbers, maar op zeer professioneel niveau.

Bakker Van Vessem

Sinds 1907 wordt bij Bakker Van Vessem gebakken. De bakker bakt dagelijks verse en gezonde graanproducten. Jaarlijks organiseert de bakker verschillende evenementen zoals het 'Oogstfeest', de 'Duurzame dag', de 'Pepernotenbakkerij' en de 'Oliebollenbakkerij'. Bakker Van Vessem heeft 16 vestigingen in onder andere Haarlem, Heemstede en Amsterdam.

 

https://www.facebook.com/bakkervanvessem/videos/772836519774008/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARAu7f_LncGO8OY6GwLf9kmd6fGF97xeRfBWYY29pBDQiY330i3BJcnUvzCfcaC4hLKZwTAMXPj4Nixn4Nn_rA7k3kWAbBiVNgQYwXcqNidvbHRLJ1VI_-8QmMqv2mgdVSmfwRf586ISuH6qVmGu7SbXpMFrlN0z_Xyn-UQ_HNu_j8uvOwbx&__tn__=K-R&fb_dtsg_ag=AdxfB9ep2KAbJV4sk6UeNErKYsD4zyZjxv4EO95GmXFGrw%3AAdwAV_uX0M-YckHXU35-R4OKQJbywTbaLMoayHeOTf4A9g

       
Lees ook
De voordelen van thuis je eigen brood bakken

De voordelen van thuis je eigen brood bakken

Wanneer je vandaag de dag naar de winkel gaat, is een brood natuurlijk net zoals veel andere boodschappen een flink stuk duurder geworden. Los van het feit dat de bakkers geen andere keuze meer hebben, zien we steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om thuis hun eigen brood te gaan bakken.

Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

In november daalde de inflatie naar 11,2 procent. Maar in vergelijking met vorig jaar betalen consumenten nog altijd veel meer voor hun eten en drinken. Dat blijkt uit een analyse over de maand november van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

Veel werkgevers verwachten dat zij in 2023 in de problemen gaan komen vanwege de hoge kosten voor onder andere energie en grondstoffen. Dat blijkt uit een rondgang van UWV langs werkgevers uit onder andere de horeca, detailhandel, landbouw en groothandel.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief