Bakker met Ster gaat niet door

30 september 2016

WAGENINGEN - De editie 2016-2017 van Bakker met Ster, gaat niet door. Ondanks het enthousiasme in de branche en de inspanningen van de organisatie haalt het aantal inschrijvingen dit jaar niet de kritische drempel die nodig is om de verkiezing goed te organiseren.

Spiegel

Sinds 2009 is Bakker met Ster een spiegel voor ondernemende bakkers, die door feedback van professionals en publiek meer leren over hun sterke punten en verbeterpunten. Bij elke editie heeft de organisatie de methode van beoordeling aangescherpt in overleg met eerdere deelnemers. Deelnemers van alle edities en hun teams gaven aan veel baat te hebben bij de rapportages en adviezen. Sterwinnaars die hun titel goed uitdroegen, zagen dat beloond in hun omzet en de waardering van hun klanten.

Vervolg

Ondanks deze successen heeft het bestuur van Bakker met Ster op basis van het aantal inschrijvingen moeten besluiten de editie 2016-2017 niet door te laten gaan. Als reden om niet deel te nemen, noemen oud-deelnemers bijvoorbeeld ‘we hebben de rapportage van afgelopen jaar nog niet voldoende kunnen implementeren’. Ook speelt mee dat er een te korte tijd ligt voor de aanvang van de editie 2016-2017. Voor het vervolg van Bakker met Ster gaat het bestuur samen met de verschillende partners in overleg over de te nemen stappen.

Altijd op de hoogte blijven?