Bakker Klink ontvangt voor de tweede keer predicaat Hofleverancier

Bakker Klink Hofleverancier

Donderdag 30 juni ontving Bakker Klink in gemeente Leidschendam-Voorburg het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' uit handen van de Commissaris van de Koning.

Het is de tweede keer dat Bakker Klink het predicaat ontvangt. In 1995 ontving toenmalige eigenaar de heer Klomp het predicaat al van inmiddels Prinses Beatrix. Max van der Zijden nam het bakkersbedrijf in september 2019 over. Hij maakte het zijn persoonlijke missie om de erkenning opnieuw in de wacht te slepen.

Jaap Smit, de Commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland, overhandigde het predicaat. Ook burgemeester Jules Bijl van gemeente Leidschendam-Voorburg was aanwezig. Max van der Zijden: “Trotser dan dit kunnen we niet worden. Wat een mooie erkenning voor ons team, onze klanten en de geschiedenis van dit bedrijf.”

Dossiers
Lees ook
Bakker Floor van Lieshout bestaat 100 jaar

Bakker Floor van Lieshout bestaat 100 jaar

De Tilburgse bakkerij Floor van Lieshout bestaat 100 jaar. Dat vierde de familie grootst met een concert bij Poppodium 013. Als kers op de taart kreeg het bakkersbedrijf ook het predicaat Hofleverancier en de Tilburgse Ereprent.

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf ontving Bakkerij Franssen in Epen zondag 15 mei het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Gouverneur Roemer overhandigde de oorkonde aan eigenaars Jos en Miranda en hun dochter Tamar Hoogervorst.

Predicaat Hofleverancier voor bakkerij De Lekkerbek in Maastricht

Predicaat Hofleverancier voor bakkerij De Lekkerbek in Maastricht

Bakkerij De Lekkerbek in Maastricht ontving het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ ter gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Woensdag 6 april overhandigde gouverneur Roemer de oorkonde die bij het predicaat hoort aan de eigenaars.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief