Bakker Jan Morssink overleden

27 januari 2020

Op 21 januari overleed bakker Jan Morssink op 79-jarige leeftijd. Dat maakte zijn zoon Richard Morssink bekend. 

Jan Morssink begon samen met zijn vrouw Corry in 1962 de bakkerij aan de Margrietlaan in Helmond. In de jaren '70 was het nog een levensmiddelenwinkel. Maar met de opkomst van de supermarkten besloot Jan ook brood en banket te gaan bakken. Jan, Corry en hun gezin van vijf kinderen woonden boven de bakkerij. Zoon Richard was de enige van de kinderen die belangstelling had voor het bakkersvak en volgde zijn vader op. 

In 2012 bestond Morssink, de bakker vijftig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum introduceerde de bakkerij een nieuwe specialiteit, een krentenbrooddeeg met speculaas en spijs. Deze specialiteit kreeg de naam Het Jantje, vernoemd naar Jan Morssink.

 

Bekijk hieronder de overlijdensadvertentie:

Afscheid nemen
is met dankbare handen
meedragen al wat herinnering waard is
Verdrietig om zijn heengaan, maar met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven dat gevuld was met zorg en liefde voor ons, geven wij u kennis van het overlijden van onze lieve vader en opa
Jan Morssink
de bakker
weduwnaar van Corry Morssink-in ’t Zandt
*31 mei 1940                        † 21 januari 2020

Elly en Jan
Mart, Frederique

Eric en Francis
Anne, Jorn

Richard en Henriëtte
Bob, Nienke, Tim

Edward en Jolita
Marly, Romé

Patrick en Cindy        

Kim, Joran, Femke, Stan

Correspondentieadres: Arcenlaan 7A, 5709RA Helmond

Vanaf  vrijdagmiddag 24 januari is Jan in zijn geliefde huis aan de Vliehorstweide 20 in Dierdonk. Gelegenheid tot afscheid nemen van Jan kan in de op vrijdag 24 januari van 16.00-18.00 uur of op zaterdag 25 januari van 14.00-17.00 uur.

We nemen voor het laatst afscheid van Jan op maandag 27 januari om 13.30 uur in ’t Brummelhuis aan het Sint Willibrordusplantsoen 6 in Deurne.

Aansluitend begeleidt het gezin hem naar crematorium Berkendonk in Helmond.

Na afloop van de dienst in ’t Brummelhuis bent u van harte uitgenodigd voor een samenzijn bij zaal Vissers, aan de Peeleik 2 in Brouwhuis.

Zij die geen rouwkaart hebben ontvangen, gelieve deze advertentie als zodanig te beschouwen

 

 

Altijd op de hoogte blijven?