Bakker Frentz trakteert deelnemers Zonnebloem

24 augustus 2016

UGCHELEN – Op zondag 28 augustus vindt de vierde editie van het jaarlijkse evenement Tour Culinair de Veluwe plaats. Rudolf en Ingrid Frentz van de gelijknamige bakkerij uit Ugchelen delen bij de start van de dag hun specialiteit de Ugchelse verleidertjes uit. Rudolf: "Toen we bezig waren met de voorbereidingen kreeg ik het idee om nog een stapje verder te gaan. Er zijn namelijk ook veel mensen waarvoor de culinaire fietstocht vanwege lichamelijke beperkingen niet haalbaar is. We besloten om deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem ook te trakteren."

Traktatie

Bakker Frentz zal op 10 september, wanneer de deelnemers van de Zonnebloem genieten van een cabaretvoorstelling, de traktatie aanbieden. De Zonnebloem was blij verrast met het mooie initiatief van de bakkerij. "Een geweldige geste! Het is een leuke manier om onze deelnemers, maar ook eens een keer onze vrijwilligers te verrassen."

Ugchels verleidertje

Rudolf en Ingrid kiezen niet voor niets voor het Ugchelse verleidertje als sponsoring aan Tour culinair en de Zonnebloem. "Het is onze absolute specialiteit die je geproefd moet hebben!", aldus Ingrid Frentz.

Altijd op de hoogte blijven?