Bakker Bart opent vernieuwde winkel in Haaksbergen

BEUNINGEN - De vernieuwde winkel van Bakker Bart in Haaksbergen wordt op 19 mei geopend. Hiermee wordt er weer een winkelgebied in Nederland een eigentijdse Bakker Bart, met een ambachtelijke uitstraling, rijker. In deze nieuwe winkel zijn de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij twee Bakker Bart-winkels hebben toegevoegd die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Nieuwe formule

Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept en op 18 februari 2016 de tweede in Veldhoven. Met deze succesvolle ervaring hebben wij onlangs in  Dronten en in Oss een nieuwe winkel geopend en gaan wij nu openen in Haaksbergen. Dit jaar rollen wij de succesvolle onderdelen van de nieuwe formule nog verder uit.”

Breder en eigentijdser assortiment

Het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en daarnaast horeca-artikelen toe te voegen als biologische yoghurt met vers gebakken granola, verrassende lunchsalades, rustieke broden en unieke wraps.  Bakker Bart heeft niet alleen een breder en eigentijdser assortiment toegevoegd, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw.

Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail opende bijna veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf.

Lees ook
Bakkers in de media - week 19

Bakkers in de media - week 19

Zorgen om graan, de liefde voor het bakkersvak en paniek over lokale lekkernij het appelsleetje. Wat verscheen er afgelopen week in de media over bakkersbranche?

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) voor mkb-ondernemers die geen wettelijke plicht hebben tot energiebesparing maar er wel mee aan de slag willen. Met deze subsidie kunnen ze een adviseur in huren voor advies en ondersteuning bij de uitvoering van maatregelen.

Bakkers in de media – week 18

Bakkers in de media – week 18

De meesterexamens, tekort aan personeel en kleinere porties en ander deeg vanwege hoge prijzen. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?