Bakker Bart opent twee vernieuwde winkels

30 augustus 2016

BEUNINGEN - Bakker Bart opent twee vernieuwde Bakker Bart-winkels in Westervoort en Borne. In deze nieuwe winkels zijn de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd.

Nieuwe formule

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept, op 18 februari de tweede in Veldhoven. Afgelopen maanden openden wij in Dronten, Oss Walstraat en Haaksbergen. Met deze succesvolle ervaringen openen wij op donderdag 1 september onze vernieuwde winkel in Westervoort. Een week later, op donderdag 8 september, opent Borne de deuren van de vernieuwde winkel. Dit jaar zullen wij de nieuwe formule nog verder gaan uitrollen.”

Breder en eigentijdser assortiment

Het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan met vers gebakken granola, apple pie, bananenbrood en ambachtelijke speltcrackers en speltbeschuit. Ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing is nieuw.

Altijd op de hoogte blijven?