Bakker Bart genomineerd voor Retailer of the Year

12 augustus 2022 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: G. Lanting/Wikimedia

Bakker Bart is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt de bakkersformule het op tegen Keurslager, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Consumenten bepalen de winnaars bij ABN Amro Retailer of the Year. Voor deze editie beoordeelden consumenten meer dan 500 retailers op onder andere prijs, assortiment, service en koopgemak. Consumenten konden stemmen op zowel web- als fysieke winkels. Bij de laatste is de prijs nog steeds de doorslaggevende factor bij consumenten, gevolgd door assortiment en deskundigheid.

Retailer of the year

In totaal kwamen er meer dan 300.000 stemmen binnen wat leidde tot 86 genomineerden verspreid over verschillende categorieën. Een van die categorieën is Eten en Drinken. Hier zijn Keurslager, Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos genomineerd. De winnaar van deze categorie maakt kans op de overall prijs.

Dinsdag 6 september  vindt de prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van de bank. Dan worden alle categorie winnaars en overall winnaars Retailer of the Year, Beste winkelketen en webshop award bekendgemaakt.

Bakker Bart

Bakker Bart van Elsland opende in 1977 de eerste winkel van de succesvolle keten in winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Inmiddels zijn er meer dan 150 vestigingen van de franchiseformule verspreid over Nederland. De laatste jaren nam de maaltijdbezorging een vlucht en claimt de bakker de grootste lunchbezorger te zijn.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?