Bakker Bart Echt wint Beste Bakker Bart 2015

15 december 2015

BUNNIK - De Bakker Bart van Ramon en Priscilla Odekerken uit Echt is de winnaar van de competitie ‘Beste Bakker Bart 2015’. De afgelopen maanden streden alle Bakker Bart winkel om de titel Beste Bakker Bart 2015. Het doel van de competitie, onder de noemer ‘Bart, Beter, Best’, was het samenwerken aan een nog betere winkelbeleving om ten slotte de klant nog beter te bedienen.

Slot

Mits december werd de wedstrijd afgesloten in Bunnik, waar de Bakker Bart van Ramon en Priscilla gehuldigd werd als winnaar. Bakker Bart Doetinchem en Bakker Bart Reuver eindigde als tweede en derde in deze competitie.

  • Jury
  • De jury bestond uit consumenten, medewerkers van het hoofdkantoor, franchisenemers en winkelmedewerkers. “Samen willen we de waarde van de keten verder vergroten en Bakker Bart de meest toonaangevende bakkerijketen van Nederland maken”, vertelt Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van Bakker Bart. “Toonaangevend in kwaliteit en gastvrijheid, maar ook in de zin van fun en plezier voor onze werknemers. Gedurende de competitie stonden we bewust stil bij wat wij belangrijk vinden: Een aantrekkelijke, gastvrije winkel met een breed assortiment verse producten.”

Altijd op de hoogte blijven?