Bakker Bart 2.0 geopend in Groningen

6 juli 2015

GRONINGEN – De vernieuwde Bakker Bart-vestiging aan de Grote Markt in Groningen is officieel geopend. Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, verrichte de openingshandeling met het doorknippen van een roze lint. De vernieuwde winkel is intensief verbouwd en dient na evaluatie van de resultaten tot voorbeeld voor toekomstig te openen en te verbouwen Bakker Bart-winkels.

Nieuwe weg

Bij de opening werd een speech uitgesproken door algemeen directeur van Bart’s Retail, de franchisegever van Bakker Bart, Herbert Schalkwijk. “Met de opening van deze winkel slaan we een nieuwe weg in. Deze vernieuwde Bakker Bart-winkel wordt de komende tijd uitvoerig gevolgd en daar waar nodig fijngeslepen.” Schalkwijk prees de franchisenemers Jeroen en Trijny Bakker voor hun harde werken de afgelopen tijd en bedankte ze voor de intensieve, prettige samenwerking die in korte tijd resulteerde in de pilot-winkel.

Prestatie

Hans Nijland inspireerde de aanwezigen met een speech over het neerzetten van prestaties. Na zijn toespraak overhandigden Jeroen en Trijny Bakker een cheque van 500 euro aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Vervolgens konden de aanwezigen een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel.Tevens was er gelegenheid om in de winkel op de foto te gaan met de KNVB-beker die afgelopen seizoen is gewonnen door FC Groningen.

Altijd lekker vers

In de compleet vernieuwde winkel is altijd lekker vers, de aangepaste formuleaanpak van Bakker Bart, volledig uitgewerkt. Altijd lekker vers is het resultaat van uitgebreid consumentenonderzoek dat Bakker Bart begin dit jaar liet uitvoeren. Daaruit kwam onder meer naar voren dat de consument - naast een aantal andere elementen - vooral groot belang hecht aan aspecten als vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon.

Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen. Sindsdien is de formule met 175 winkels uitgegroeid tot de grootste bakkersketen van Nederland. Bakker Bart-winkels kenmerken zich door uitsluitend gebruik te maken van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor ontbijt, lunch, een salade en een warme snack.

Altijd op de hoogte blijven?