Bakery Institute wint FD Gazelle Award

Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazelle Awards ieder jaar uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Bakery Institute heeft met deze prijs een plekje verworven tussen alle zakelijke dienstverleningsbedrijven in de ranglijst.

Tamara Hoogerwaard, directeur van het Bakery Institute, is trots: “We hebben de afgelopen jaren ontzettend hard gewerkt. We zagen zelf de stijgende lijn wel, maar het is mooi om te merken dat het harde werken ook door anderen wordt gezien en erkend.”

Waarom Hoogerwaard het Bakery Institute aanmeldde voor de verkiezing en wat de meerwaarde is, kun je lezen op de website van het Bakery Institute.

Lees ook
Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Chef patisserie en chocolaterie Stefano van Leeuwen is sinds vorige week docent aan het opleidingsinstituut Bakery Institute. Bakkers in bedrijf sprak hem over deze nieuwe stap in zijn loopbaan.

François Brandt stopt bij Bakery Institute

François Brandt stopt bij Bakery Institute

François Brandt stopt na tien jaar als docent bij het Bakery Institute. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij Amarant Bakkers.

Viennoiserie-spektakel van Johan Martin bij Bakery Institute

Viennoiserie-spektakel van Johan Martin bij Bakery Institute

Johan Martin is een expert op het gebied van Viennoiserie. Afgelopen week verzorgde bij het Bakery Institute een masterclass en een demonstratie.