Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Bakeplus_PB Goed gevuld het jaar door

Op Bakkersvak gaf Bakeplus de aftrap van de campagne; ‘Goed gevuld het jaar door!” Hiermee wil het bedrijf bakkers inspireren om meer met vergeten ingrediënten te doen.

Vijgen, dadels, papaja, ananas en andere gedroogde vruchten uit de Oriënt hebben een prominente plaats in deze campagne. Er is een voor de ‘bakker-breed’ assortiment ontwikkeld dat bestaat uit: stukwerk, cake-taartjes, gebak, zoete en hartige broden, en voorgebakken brood.

Goed gevuld het jaar door

Bakeplus gaat met de campagne ‘Goed gevuld het jaar door’ haar klanten gedurende langere tijd inspireren met een keur aan recepten en bijbehorende grondstofkostprijs indicaties. Een bewaarmap voor deze recepten maakt onderdeel uit van het geheel. 

Deze campagne is uitgedacht in nauwe samenwerking met Callebaut, Debic, Ireks, Hans Som, Puratos en Royal Steensma. De technisch specialisten van deze partners hebben hun uiterste best gedaan om een inspirerend assortiment aan bakkerijproducten te ontwikkelen. 

Ambachtelijke bakker

De campagne 'Goed gevuld het jaar door' sluit aan op de marktontwikkeling dat juist de ambachtelijke bakker de afgelopen jaren terrein is verloren op gebied van gevulde broodsoorten.

Lees ook
Najaar 2022 frituurdemonstraties bij EverBake

Najaar 2022 frituurdemonstraties bij EverBake

EverBake organiseert op 12 en 13 september frituurdemonstraties in de proefbakkerij bij het hoofdkantoor in Breda. Aan bod komen onder andere slimmer frituren, de frituurlijn en tips voor het beslag voor oliebollen en andere producten.

Bakeplus en partners trappen Sinterklaascampagne af

Bakeplus en partners trappen Sinterklaascampagne af

Bakeplus en partners lanceren dit jaar de vernieuwde Sinterklaascampagne voor (kinderen van) consumenten van de bakker. De actie bestaat uit een kleurrijke aftelkalender met het thema ‘Wie is de geheime hulppiet?’ en een uitgebreid marketingpakket met posters en online materialen. Hiermee kunnen bakkers van de Sinterklaasperiode een groot succes maken....

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.