Bakeplus-directeur Toon Merks met pensioen

Toon Merks

Na een dienstverband bij Bakeplus van meer dan 22 jaar heeft Commercieel Directeur Toon Merks besloten om per 4 mei 2019, na inzet van opgebouwde verlofdagen, met pensioen te gaan.

Ruim twee decennia geleden is Toon in dienst getreden bij de familie Sars. Met veel passie en toewijding heeft hij zich ingezet voor het huidige Bakeplus en haar (naam)voorgangers Brobanka, JH Sars Waalwijk en Grobak. Nu, 22 jaar later, staat er in de persoon van Bob opnieuw een Sars aan het roer bij Bakeplus.

"Afscheid nemen van Bakeplus is emotioneel, maar vol vertrouwen zie ik de toekomst van het bedrijf tegemoet. Ik neem afscheid van Bakeplus, maar zal het bedrijf en alle ontwikkelingen in de markt met oprechte betrokkenheid blijven volgen. Bedankt voor de warme samenwerking de afgelopen jaren en heel veel succes gewenst in de toekomst", aldus Merks.

Lees ook
Bakeplus krijgt distributielicentie Echte Bakkersverpakkingen

Bakeplus krijgt distributielicentie Echte Bakkersverpakkingen

Bakeplus is sinds 7 oktober gerechtigd om de Echte Bakkersverpakkingen uit te leveren aan de 158 bakkerijen die zijn aangesloten bij Echte Bakkersgilde. “Door deze nieuwe samenwerking ontstaat er een gelijk speelveld en dat is in het belang van onze aangesloten Echte Bakkers”, aldus directeur Geert Caniels.

Sinterklaascampagne helpt de ambachtelijke bakker

Sinterklaascampagne helpt de ambachtelijke bakker

Ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen zullen veel bakkers al bezig zijn met de donkere dagen van december. Met de feestdagen, maar natuurlijk ook met het Sinterklaasfeest. De kans voor de ambachtelijke bakker om zich te profileren met gevulde speculaas, boterletters, marsepein en chocoladeletters. Om de bakkers daarbij te helpen introduceren...

De natuurkunde van bakken:  Strategie voor suiker- en vetreductie

De natuurkunde van bakken: Strategie voor suiker- en vetreductie

Suiker, boter, bloem en eieren. Dat zijn de basisingrediënten voor een zachte cake. Pas je de percentages van die ingrediënten en het bakproces iets aan, dan krijg je knapperige koekjes. Je kunt de verhoudingen in een recept dus niet zomaar aanpassen. Wageningen Universiteit & Research dook diep in de natuurkunde om de processen rond ingrediënten tijdens...

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...

Commercieel medewerker binnendienst omgeving Amsterdam

Commercieel medewerker binnendienst omgeving Amsterdam

In de deze uitdagende functie zal jij je bezighouden met verkoop van ambachtelijke brood en banketproducten aan diverse afnemers van vliegtuigcateraars tot hotelketens...