Bakels: bananabread en haverkoeken

5 januari 2016

WEESP - Bakels Senior komt met twee introducties: Bananabread en Haverkoeken. Bananabread is een kruising tussen brood en cake. In rijpe toestand bevatten bananen veel vruchten- en druivensuikers, kalium en vitamines. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat lichaam en geest scherp blijven. Bananen zijn dus goed voor iedereen die fysieke of geestelijke inspanningen moeten leveren, dus ook voor sporters, stelt Bakels

Bananabread

Met Bakels Bananabread Mix maakt de bakker in een handomdraai een compacte, natte cake. Alles wat nodig is, is de mix, (over)rijpe bananen, olie en water. Deze cake wordt gegeten als ontbijt of als tussendoortje. Bananabreadmix zit verpakt in balen van 20 kg.

Haverkoeken

Met de tweede introductie, Haverkoekenmix, speelt Bakels in op de groeiende populariteit van haver. De mix laat zich makkelijk verwerken: er hoeft alleen boter en ei te worden toegevoegd. Haverkoekenmix zit verpakt in balen van 15 kg.

Stickers

Voor zowel de bananabread als de haverkoeken geldt dat Bakels ook het promotiemateriaal levert. Op de balen mix van beide producten zitten onder meer stickers die de bakker op zijn verpakking kan plakken.

Altijd op de hoogte blijven?