Bagels & Beans opent in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bagels & Beans opent een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. De nieuwe Bagels & Beans bevindt zich in het al even nieuwe Thorbeckegebouw, met een terras dat uitkijkt over het gelijknamige plein. De locatie is onderdeel van het grootschalige vernieuwingsproject Stadshart Lage Zijde. Het projectgebied ligt aan het water en biedt ruimte aan winkels, woningen en bedrijven.

Aan het water

“Het terras grenst aan het water en ligt de hele dag in de zon”, vertelt Jean-Louis Koekenbier, die de nieuwe Bagels & Beans gaat runnen. Eerder droeg hij al zeven jaar zorg voor Bagels & Beans Delft. Bij het ontwerp van Stadshart Lage Zijde is speciaal rekening gehouden met de brughoogte, zodat sloepen en andere boten er onderdoor kunnen varen om aan de kade aan te leggen voor een bezoek aan Bagels & Beans.

Frisse huisstijl

Het ruime pand wordt geheel ingericht volgens de frisse huisstijl die Bagels & Beans vorig jaar introduceerde. Jean-Louis: "De mix van wonen, werken en winkelen past perfect bij onze inrichting, die zich goed leent voor flexwerken, bijpraten of gewoon even genieten tussen het winkelen door. De combinatie van getalenteerde barista’s en een opvallende menukaart zorgt dat we iedereen met iets lekkers kunnen verrassen. Ook als je vegetariër of veganist bent, glutenvrij eet of geen melkproducten nuttigt."

Lees ook
Bagels & Beans en The Chocolate Explorers lanceren samen drie chocoladerepen

Bagels & Beans en The Chocolate Explorers lanceren samen drie chocoladerepen

Bagels & Beans, een Nederlandse keten bekend van hun lunchrooms, heeft samen met The Chocolate Explorers drie chocoladerepen ontwikkeld gebaseerd op bagels, koffie en geluk.

The Real Baker B.V. opent nieuwe bakkerij

The Real Baker B.V. opent nieuwe bakkerij

Vrijdag 4 oktober verrichtte Gert-Jan Kats, de burgemeester van Veenendaal, de officiële opening van de nieuwe bakkerij van The Real Baker B.V. Hiermee is de verhuizing van de bakkerij van Ede naar Veenendaal een feit.

Bagels & Beans presenteert de bagel-app

Bagels & Beans presenteert de bagel-app

Bagels & Beans heeft iets nieuws, de bagel-app. Met de app kunnen klanten hartjes sparen voor 'leuke en lekkere verrassingen'. Ook kunnen gebruikers rechtstreeks afrekenen met de app en ontvangen ze speciale persoonlijke aanbiedingen. De app helpt klanten om hun bagelliefde te delen met mensen die belangrijk voor ze zijn. "En daarom noemen we het...