Bagels & Beans opent in Alphen aan den Rijn

20 juni 2016

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bagels & Beans opent een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. De nieuwe Bagels & Beans bevindt zich in het al even nieuwe Thorbeckegebouw, met een terras dat uitkijkt over het gelijknamige plein. De locatie is onderdeel van het grootschalige vernieuwingsproject Stadshart Lage Zijde. Het projectgebied ligt aan het water en biedt ruimte aan winkels, woningen en bedrijven.

Aan het water

“Het terras grenst aan het water en ligt de hele dag in de zon”, vertelt Jean-Louis Koekenbier, die de nieuwe Bagels & Beans gaat runnen. Eerder droeg hij al zeven jaar zorg voor Bagels & Beans Delft. Bij het ontwerp van Stadshart Lage Zijde is speciaal rekening gehouden met de brughoogte, zodat sloepen en andere boten er onderdoor kunnen varen om aan de kade aan te leggen voor een bezoek aan Bagels & Beans.

Frisse huisstijl

Het ruime pand wordt geheel ingericht volgens de frisse huisstijl die Bagels & Beans vorig jaar introduceerde. Jean-Louis: "De mix van wonen, werken en winkelen past perfect bij onze inrichting, die zich goed leent voor flexwerken, bijpraten of gewoon even genieten tussen het winkelen door. De combinatie van getalenteerde barista’s en een opvallende menukaart zorgt dat we iedereen met iets lekkers kunnen verrassen. Ook als je vegetariër of veganist bent, glutenvrij eet of geen melkproducten nuttigt."

Altijd op de hoogte blijven?