BackWERK opent winkel op metrostation Rotterdam CS

18 juni 2018

Op het metrostation Rotterdam Centraal Station opende BackWERK op 14 juni officieel de deuren van haar nieuwste winkel in Nederland. Deze achtste vestiging in Rotterdam kwam tot stand in samenwerking met de RET, het openbaarvervoerbedrijf van de regio Rotterdam. Onlangs opende ook de nieuwe winkel op metrostation Wilhelminaplein.

Backwerk

De vestiging op Rotterdam Centraal is de zeventiende winkel van BackWERK in Nederland. Het versconcept wil dit jaar in totaal tien nieuwe winkels openen. Het assortiment van BackWERK bestaat uit verschillende belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie voor de eetmomenten ontbijt en lunch en als snack. De medewerkers houden zich de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes, afgestemd op de verwachte vraag in het komende uur.

“We bakken en beleggen de broodjes in de winkel en maken ook de salades, smoothies en sappen vers. Direct daarna brengen we de producten in een presentatie die is afgestemd op het naderende piekmoment. De klant kiest voor snel, vers en voor een redelijke prijs”, zegt Dick de Vilder, algemeen directeur van BackWERK Nederland.

RET

Vilder verrichtte de opening samen met Maurice Unck, algemeen directeur van de RET. “Met twee nieuwe winkels van BackWERK op metrostation Wilhelminaplein én Rotterdam Centraal Station bieden we reizigers die uit de metro stappen en onderweg zijn naar de stad, hun werk, een afspraak of de collegebanken weer een mooie service. We hebben de afgelopen jaren de reizigersaantallen zien groeien op deze stations en deze extra faciliteiten passen daar dan ook goed bij. We zijn trots te kunnen melden dat BackWERK samen met de RET opnieuw uitkijkt naar een nieuw te openen winkel waar vanuit een professionele samenwerking maximaal wordt ingezet op de belangrijke versterking van de toegevoegde waarde”, sprak Unck tijdens de officiële opening.

   

Altijd op de hoogte blijven?