Andere koek - Food Bandits

Andere koek_Cover_BIB4-2019

Taarten, koekjes, cakes, wafels, pannenkoeken, de variatie aan bakproducten is schier eindeloos en iedereen eet hier graag van. Of toch niet? Voor mensen met een dieetwens, voedselintolerantie of -allergie is dit namelijk niet altijd zo makkelijk. Dit boek maakt deze lekkernijen ook voor mensen met een veganistisch, gluten-, suiker-, noten- of lactosevrij dieet bereikbaar. Overigens zonder hierbij hun aantrekkingskracht te verliezen.

Voor de recepten aan bod komen, wordt eerst de chemie erachter besproken. Hiermee wordt het voor de lezer duidelijk waarom bepaalde ingrediënten vervangen kunnen worden. De laatste hoofdstukken bieden advies hoe alle baksels het mooist gepresenteerd, gefotografeerd en op sociale media geplaatst kunnen worden. Hier hebben de auteurs duidelijk genoeg ervaring mee.

Het boek is strak en modern vormgegeven, met duidelijke aanduiding voor welke dieetwensen elk recept geschikt is.

Andere koek is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Andere Koek
Auteur: Food Bandits
ISBN: 9789021570426
Prijs: 25,99

Dossiers
Lees ook
De Verstandige Kock

De Verstandige Kock

De Verstandige Kock is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw. Hierin staan culinaire gerechten van de Lage Landen uit deze perdiode. Twintig recepten uit dit boek zijn nu bewerkt voor de moderne keuken.  Het kookboek De Verstandige Kock werd in 1669 als sluitstuk opgenomen in het driedelige ‘Het Vermakelijck...

Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Glutenvrij, vegan; ‘Free from’ is een trend die niet meer weggaat. Zeelandia speelt in op deze trends en is een samenwerking aangegaan met InnoV, een Iers bedrijf dat vooroploopt op het gebied van glutenvrije technologie.

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief