Andere koek - Food Bandits

Andere koek_Cover_BIB4-2019

Taarten, koekjes, cakes, wafels, pannenkoeken, de variatie aan bakproducten is schier eindeloos en iedereen eet hier graag van. Of toch niet? Voor mensen met een dieetwens, voedselintolerantie of -allergie is dit namelijk niet altijd zo makkelijk. Dit boek maakt deze lekkernijen ook voor mensen met een veganistisch, gluten-, suiker-, noten- of lactosevrij dieet bereikbaar. Overigens zonder hierbij hun aantrekkingskracht te verliezen.

Voor de recepten aan bod komen, wordt eerst de chemie erachter besproken. Hiermee wordt het voor de lezer duidelijk waarom bepaalde ingrediënten vervangen kunnen worden. De laatste hoofdstukken bieden advies hoe alle baksels het mooist gepresenteerd, gefotografeerd en op sociale media geplaatst kunnen worden. Hier hebben de auteurs duidelijk genoeg ervaring mee.

Het boek is strak en modern vormgegeven, met duidelijke aanduiding voor welke dieetwensen elk recept geschikt is.

Andere koek is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Andere Koek
Auteur: Food Bandits
ISBN: 9789021570426
Prijs: 25,99

Dossiers
Lees ook
Recept voor Puravita Extra Donker Meergranenbrood

Recept voor Puravita Extra Donker Meergranenbrood

Consumenten Puravita Extra Donker is een vezelrijk brood boordevol vitamine B1 en B9. Consumenten geven in ons taste tomorrow consumentenonderzoek ook aan dat vezels een gezonde impact geven aan brood. Tevens zegt een grote meerderheid dat vezels een gezonde impact hebben op de spijsvertering.

Dertien essays over eten

Dertien essays over eten

“Er zijn in Nederland te weinig boeken over eten”, schrijft Bowi van Onna in de inleiding. Kookboeken zijn er genoeg, maar er zijn weinig boeken waarin literatuur en keuken “lekker met elkaar versmelten”. Dus liet hij dertien auteurs schrijven over hun passie voor eten en bundelde deze in het boek In de keuken.

Recept: Tropical Summer

Recept: Tropical Summer

Dit product heb ik ontworpen voor het internationaal online-event ‘Masters of Pastry’ van onze sponsor Zeelandia. Mijn onderwerp was texturen. Graag deel ik dit recept, enigszins aangepast, met jullie.